Site Rengi

DOLAR 32,5440
EURO 34,8790
ALTIN 2.429,98
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 30°C
Az Bulutlu
Eskişehir
30°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 21°C
Cum 25°C
Cts 23°C

AK Parti Odunpazarı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Gerçekleşti

AK Parti Odunpazarı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Gerçekleşti
12.10.2021
A+
A-

AK Parti Odunpazarı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, teşkilatın yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

AK Parti Odunpazarı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı 11 Ekim 2021 Pazartesi günü, Eskişehir Milletvekilleri Prof. Dr. Nabi Avcı ve Prof. Dr. Emine Nur Günay, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan, İl Yürütme Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolları Yürütme Kurulu Üyeleri, AK Parti Eskişehir İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Musab Tayyib Altınkaynak, İl Gençlik Kolları Yürütme Kurulu Üyeleri, AK Parti Odunpazarı Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu, Tepebaşı İlçe Yürütme Kurulu Üyeleri, İl Engelliler Koordinasyon Başkanı Soner Çoban, geçmiş dönem AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can, geçmiş dönem Odunpazarı İlçe Başkanları, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve mahalle başkanları, geçmiş dönem il ve ilçe gençlik kolları başkanları, geçmiş dönem belediye başkan adayları ve Odunpazarı Ana Kademe İlçe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Ana Kademe ve Kırsal Mahalle Başkanları ve Mahalle Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımlarıyla coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.

Konuşmalarına Fırat Kalkanı Harekat Bölgesinde şehit olan güvenlik güçlerini yâd ederek başlayan Odunpazarı İlçe Başkanı Av. Ali Acar, geçmiş dönemden şimdiye kadar görev alan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ederek birlik ve beraberlik içinde çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Başkan Acar konuşmasının devamında: “Milletvekillerimizle, il başkanımızla, ilçe teşkilatımızla, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla, meclis üyelerimizle, mahalle teşkilatlarımızla birlikte Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize emin adımlarla yürüyeceğiz. Odunpazarı’mızda yaşayan vatandaşlarımızın gönüllerine girmek için çalışacağız. İlçemize yapılan yatırımları anlatmamız lâzım. Şehir hastanesinden millet bahçesine, Dede Korkut Parkı’ndan Diş Hastanesine, Yenikent Kapalı Spor Salonu’ndan vergi dairesine kadar AK Parti hükümetimizin ilçemize yaptığı hizmetleri, ilçemizde yaşayan vatandaşlarımıza kapı kapı dolaşıp anlatmamız lâzım . Ben de sonuna kadar bu çalışmalara sizlerle birlikte katılacağım.

Maalesef Odunpazarı Belediyesi tarafından ilçemizde hepimizin gördüğü gibi yapılmayan sokaklar, toplanmayan çöpler, vaat edilmiş ama yerine getirilmemiş sözler var. Onlar ancak lafla siyaset yaparlar. Biz ise AK Parti olarak icraatle siyaset yaparız. İşte bütün bunları vatandaşlarımıza anlatacağız ve inşallah 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Odunpazarı ilçemizi, ilimizi ve diğer ilçelerimizi AK Belediyecilikle tanıştıracağız. Çalışmalarımızı, Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi tevazu, samimiyet, gayret ve dürüstlük ilkeleriyle hep birlikte sürdüreceğiz ve vatandaşlarımızın gönüllerine gireceğiz. Gençlerimizle buluşup onlara AK Partiyi anlatmamız lâzım. Yaşlılarımızı ziyaret ederek hâl ve hatırlarını sorup dertlerini dinlememiz lazım. Cadde cadde dolaşıp esnaflarımızla hasbihal etmemiz lazım. Pazarlara girip pazarcı kardeşlerimizi dinlememiz lazım. Görüyorum ki, AK Parti Odunpazarı İlçe Teşkilatı olarak Cumhurbaşkanımızın talimatını yerine getirmek üzere, önceki dönemlerde görev almış tüm teşkilat mensuplarımızla, dava arkadaşlarımızla birlikte birlik ve beraberlik içinde kapı kapı dolaşmaya hazırız” diyerek Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a layık bir teşkilat olacaklarını belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.