Site Rengi

DOLAR 32,5609
EURO 34,7605
ALTIN 2.492,10
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 22°C

AK Parti Odunpazarı Ramazan Boyunca 2023 Haneyi Ziyaret Edecek

AK Parti Odunpazarı Ramazan Boyunca 2023 Haneyi Ziyaret Edecek
02.04.2022
A+
A-

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Av. Ali Acar Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ramazan ayında 2023 hane ziyareti gerçekleştireceklerini belirten Başkan Acarmesajında şu ifadeleri kullandı:  

Rahmet, bereket, birlik ve beraberlik ayı olan mübarek Ramazan ile yardımlaşma hususu bizler için hep çok kıymetli olmuştur. Yardımlaşmanın bu denli önemli olduğu Ramazan ayında, Odunpazarımızda yaşayan hemşehrilerimizle gönül köprüleri kurmaya devam ederken, Ramazan Bereketi ile de 2023 hanemize 2023 ziyaret gerçekleştireceğiz. Ziyaretlerimizde hem hemşehrilerimizin gönlüne dokunmaya hem de muhabbetlerimiz ile birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğiz. Ülkemizin birlik ve beraberliğinin önemli olduğu bu zamanlarda, aziz milletimizin her kesiminde huzuru ve refahı yine hep birlikte getireceğiz.

Devletimizin varlığını, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın desteğini daima hissediyor olmak bizlere de güç vermektedir. Bu güç ile birlikte 2023 hedeflerimize doğru ilerlemeye devam edeceğiz. Yardımlaşmanın ve kardeşliğin ayı olan Mübarek Ramazan ayının ülkemize, aziz milletimize ve tüm İslam Alemi ’ne hayırlar getirmesini diliyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.