Site Rengi

DOLAR 32,4175
EURO 34,8410
ALTIN 2.431,26
BIST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 18°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 16°C

AK Parti’nin Tepebaşı Adayı Hamid Yüzügüllü kimdir ?

AK Parti’nin Tepebaşı Adayı Hamid Yüzügüllü kimdir  ?
29.01.2024
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhur ittifakı Tepebaşı Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilen Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü kısa sürede ilçeyi Dünya’ya tanıtılması işe takdir topluyor

Hamid Yüzügüllü;21 Mart 1973 tarihinde Sivrihisar’ın Demirci Mahallesi’nde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Sivrihisar’da tamamladı.

1993 yılında ağabeyi ile başladıkları ticaret hayatında büyük başarılara imza attı. Kurdukları Yüzügüllü Şirketler Grubu onun döneminde birçok sahada etkili olmaya başladı. Kuyumculuk, akaryakıt, inşaat, otomotiv, lojistik, işletme, gıda, piliç üretimi ve tarım gibi çok yönlü ve çok boyutlu bir ticari alanda hizmet üretmekte olan grubun şirket merkezi de halen Sivrihisar’dadır.

Yüzügüllü Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hamid Yüzügüllü ticaretteki bu başarılarının yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projelerinde de görev aldı.

Sivrihisar’daki okul aile birlikleri, Sivrihisar Spor Kulübü yönetimi, Eskişehir Ticaret Odası 17. Meslek Komitesi Başkan Yardımcılığı, Eskişehir Kızılay Şube Yönetim Kurulu Üyeliği ve 2009 yılından 2014 yılına kadar Sivrihisar Belediyesi meclis üyeliği görevlerinde bulundu.

Sivrihisar halkının takdiri ile 2014 yerel seçimlerinde Sivrihisar Belediye Başkanı olarak seçilen Hamid Yüzügüllü, vizyonu ve belediyecilikteki başarıları ile de adından çok söz ettirdi. Genç, Dinamik, Azimli ve Çalışkan kişiliği ile tanınan Hamid Yüzügüllü Sivrihisar’da birçok kalıcı esere ve yüzlerce projeye imza atmıştır.. 2019 yerel seçimlerinde 2. kez Sivrihisar Belediye Başkanlığı görevine seçilmiştir.Evli ve iki çocuk babasıdır.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.