Site Rengi

DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 16°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C

AKUT Dalgıçlık Eğitimlerine Devam Ediyor

15.08.2019
A+
A-

AKUT Eskişehir ekibindeki dalgıç sayısını artırma ve dalış tecrübelerini geliştirme için çalışmalar yapılıyor. İlk eğitimlerini havuzda yapan ekip bir sonraki hafta Kemer'e giderek deniz eğitimlerini tamamladı.

Bu amaçla AKUT Eskişehir ekibi, yaklaşmakta olan yaz mevsiminde Eskişehir'den geçen Porsuk Çayı'nda, kanal ve göletlerde meydana gelebilecek olan su kazalarına ve boğulmalara hemen müdahale edebilmek için planlamalar yapıyor. Var olan dalgıç sayısını artırmaya, bir yandan da dalış tecrübelerini her fırsatta geliştirmeye çalışılıyor.

AKUT Eskişehir ekibinden 6 gönüllü teorik ve pratik dalış eğitimlerini geliştirme amacıyla Antalya/Kemer’ de Eskişehir Çifteler Belediyespor Dalış kulübü eğitmeni Ömer Faruk Özen tarafından eğitimler verilmiştir. Kulüp üyeleri ile birlikte batık ve mağara dalışları yapmışlardır. Yaklaşan yaz aylarında Eskişehir ve çevresinde yaşana bilecek boğulma ve su kazalarına daha hızlı müdahale etmek için eğitimlerine devam etmektedirler. Böylelikle Akut Eskişehir ekibi bünyesindeki dalıcı sayısını 33'e çıkardı. Akut Eskişehir ekibinin her fırsatta eğitimlerine devam edecekleri belirtildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.