Site Rengi

DOLAR 32,4276
EURO 34,7383
ALTIN 2.429,77
BIST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 17°C
Az Bulutlu
Eskişehir
17°C
Az Bulutlu
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 15°C
Cts 12°C

Anadolu Hastanesi’nden Belçika’daki Hemşehrilere Ziyaret

15.08.2019
A+
A-

Özel Anadolu Hastanesi, Sağlık Turizmi faaliyetleri için çalışmalarını hızlandırıyor. İşletme Direktörü Ezgi Oktaş Sağlık Turizmi faaliyetlerine öncelikle Belçika’da yaşayan Türk Hemşerileri ziyaret ederek başladıklarını ve faaliyetlerinin devam edeceğini aktardı.  

Geçtiğimiz eylül Ayında Op. Dr. Cenk Soğukpınar ve Uzm. Dr. Levent Bilir tarafından satın alınarak MEDES AŞ. Bünyesinde faaliyetine devam eden Özel Anadolu Hastanesi, devri gerçekleştiği günden bu yana hekim kadrosu, sağlık hizmetleri ve hastane içerisinde gerçekleştirdikleri fiziksel revizyon çalışmalarıyla şehrin sağlık sektöründe dikkat çekmeye devam ediyor. Şehir merkezinde konumlanması sebebiyle Eskişehirlilerin sağlık için tercih edilir sağlık merkezlerinden biri olan Özel Anadolu Hastanesi şimdi de Sağlık Turizmi Faaliyetleri için kolları sıvadı. Öncelikle Belçika’daki Türklere yenilikleri anlatmak üzere tanışma ziyareti gerçekleştiren Direktör Ezgi Oktaş, Belçika’nın Brüksel, Gent ve Anwers illerindeki Türklerle bir araya geldi. 

Hemşehrilerin sağlıkla ilgili sıkıntılarını dinleyen Oktaş, câmiî dernekleri, Emirdağlılar Birliği ve Emirdağlılar Derneği’ne ziyaretler gerçekleştirdi. 

Turkish Ladies Derneği üyeleri ile de bir araya gelen Ezgi Oktaş ziyaretleriyle ilgili şunları aktardı:
“Hastanemiz yenilendi. Uzman hekim kadromuz ve servislerimizle artık çok daha yüksek standartlarda hizmet verebiliyoruz. Sağlık turizmi konusu ise zaten sektörün gündeminde olan bir konu. Farklı devlet kurumları, acenteler ve yurt dışında yaşayan Türk hekimlerle iletişim halindeyiz. Bu konuya dikkat çekmemizin iki ana nedeni var, hem hekimlerimizin uzmanlığının ve hastanemizin uluslararası standartlarda yeterli olduğunu düşünüyoruz hem de Eskişehir’in turistik cazibesinin dikkat çekici olacağını düşünüyoruz. İlki Belçika’daki Türk hemşerilerimize gerçekleşen ziyaretlerimizin devamı gelecek. Belçika’daki Türk ve özellikle Eskişehirli hemşerilerimizin sıcak karşılamaları, misafirperverlikleri göz alıcıydı. Biz de kendilerine hastanemize geldiklerinde en iyi hizmeti verebilmek için emek vereceğiz. Kendilerine hastanemizin yenilendiğinden, hekim kadrosu ve fiziki yenilikleriyle yeni bir dönemin başladığından bahsedildi. Toplamda 6 günlük ziyaretimde bir çok hemşerimizle tanışma şansı yakaladım. Hiç yadırgamadan kendimi memleketimde gibi hissettirdiler. Kendilerinin sağlık hizmetleri konusunda beklentilerini bizzat dinleme şansım oldu. Şimdi beklentilerini hastanemizde uygulayabilmek için planlamalar yapacağız.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.