Site Rengi

DOLAR 32,3916
EURO 34,8022
ALTIN 2.440,95
BIST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 18°C

Anadolu Üniversitesinde “Birim Kalite Komisyonları Çalıştayı” gerçekleştirildi

Anadolu Üniversitesinde “Birim Kalite Komisyonları Çalıştayı” gerçekleştirildi
06.07.2023
A+
A-

Anadolu Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen “Birim Kalite Komisyonları Çalıştayı” Öğrenci Merkezi Nasreddin Hoca Salonu’nda gerçekleştirildi.
Çalıştaya Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Resül Usul, Genel Sekreter Prof. Dr. Ethem Esen ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Deniz Taşcı ile Anadolu Üniversitesi Kalite Komisyonu üyeleri, Kalite Koordinatörlüğü çalışanları ve akademik birim kalite komisyon üyeleri katıldı.

Rektör Yardımcısı Usul: “Kalite algısını Anadolu Üniversitesi adına en üst seviyeye taşıdınız”
Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Resül Usul çalıştayda gerçekleştirdiği konuşmasında şunları söyledi:
“Kaliteyi ölçmek, analiz etmek ve geliştirmek kolay bir iş değil. Fakat sizler tüm zorluklara rağmen bu çıtayı yükseltmeyi başardınız ve kalite algısını Anadolu Üniversitesi adına en üst seviyeye taşıdınız. Kalite Koordinatörlüğümüzün bu süreçte oynadığı rolü göz ardı etmeyeceğiz. Kalite konusundaki anlayışımızı genişletme ve uygulama süreçlerini yönetme konusunda gösterdiğiniz liderlik için sizlere çok teşekkür ederim. Elbette bu süreçte eğitimlerin önemini unutmamalıyız. Bu eğitimler sayesinde hepimiz kalite anlayışını daha iyi kavradık ve bilgilerimizi güncellemeye devam ettik. Önümüzdeki süreçte kalite yönetimi konusunda daha fazla eğitim ve bilgi paylaşımı gerçekleştireceğiz. Hepinize bugüne kadar vermiş olduğunuz emekler için teşekkür ediyorum.”

Kalite Koordinatörü Taşçı: “Hepimiz adına faydalı bir çalıştay olmasını diliyorum”
Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren Anadolu Üniversitesi Kalite Koordinatörü konuşmasında dijital değişimin eğitim hayatına olan etkilerinin anlaşılmasının önemine vurgu yaparak, “Şimdiye kadar yaptığımız tüm çalışmalarda göstermiş olduğunuz destek ve katkılarınız için çok teşekkür ediyorum. 2 yıldır 280 kişi ile birlikte hareket ediyoruz ve bunu bile başlı başına bir başarı olarak kabul ediyorum. Bugün sizlerle birlikte kalite güvence sisteminin ölçütleri konusunda vaka analizi yoluyla düşünmek, tartışmak ve vakaları çözüp yorumlamak istiyoruz. Amacımız hep birlikte dünden daha iyi olmak, kendimizin en iyi sürümüne ulaşmak ve daha iyi bir Anadolu Üniversitesi olmak. Hepimiz adına faydalı bir çalıştay olmasını diliyorum.” diye belirtti.
İç Değerlendirme Uygulamaları hakkında bilgi veren Kalite Koordinatörlüğü Eğitim Planlama Sorumlusu Öğr. Gör. Dr. Abdullah Saykılı ise “Değerlendirmeler aslında hayatımızın tam da özünde yer alıyor. Her an bir değerlendirme yapıp buna göre kararlar alıyoruz. Yaptığımız değerlendirmeler ne kadar sağlamsa, verdiğimiz kararlar da o kadar sağlam oluyor. Biz bugün Üniversitemiz tarafından verilen hizmetleri, ortaya çıkan ürünleri sağlıklı bir şekilde değerlendirebilirsek daha doğru kararlar alır ve daha kaliteli hizmetler geliştirme şansını yakalayabiliriz.” dedi.
Açılış konuşmaları ve sunumun ardından, Birim İç Değerlendirme Raporlarından yola çıkılarak hazırlanan vaka analizleri katılımcılar tarafından incelenerek değerlendirildi. Çalıştay, katılımcıların değerlendirmelerini sunmaları ve soru-cevap bölümü ile sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.