Site Rengi

DOLAR 32,2181
EURO 34,7486
ALTIN 2.411,86
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Açık
Eskişehir
22°C
Açık
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 12°C

ARSEM 2024 Kış Dönemi Eğitimleri sona erdi

ARSEM 2024 Kış Dönemi Eğitimleri sona erdi
11.02.2024
A+
A-

Anadolu Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ve Sakarya Üniversitesinin (SAÜ) iş birliği ile gerçekleştirilen Araştırma Seminerleri (ARSEM) 2024 Kış Dönemi Eğitimleri, düzenlenen sertifika töreni ile sona erdi.

Anadolu Üniversitesi İİBF Bist LAB’da gerçekleştirilen törene Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, İİBF Dekanı Prof. Dr. Elif Dağdemir başta olmak üzere çok sayıda kişi katıldı.

“ARSEM genç araştırmacılarımıza ışık tutacak”

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal ARSEM 2024’ün kapanış töreninde yaptığı konuşmada, “Çok farklı kurumlardan, farklı şehirlerden ve farklı üniversitelerden konuklarımız var. Bu tür konferansların en güzel tarafı güzel bir arkadaşlık oluşturuyor. ARSEM 2024’ün minimum faydası bu ama bunun yanında eminim ki bir haftalık süre boyunca sizin araştırmalarınıza taban oluşturacak, sizi destekleyecek güzel teknikler, güzel yöntemler de öğrendiniz. Amacımız sizin gibi genç araştırmacılarımızın araştırmalarına ışık tutacak yöntemleri keşfetmek ve bunu uygulamalı olarak yapmak. Amacımıza ulaştıysak ne mutlu bize. Umuyorum keyifli, verimli, faydalı bir eğitim dönemi geçirdiniz” dedi.

ARSEM 2024 Kış dönemini başarıyla bitiren öğrencilere sertifikalarını Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal takdim etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.