Site Rengi

DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Pts 27°C
Sal 29°C
Çar 24°C
Per 20°C

ES-ES Yok Olurken Susan Dilsiz Şeytandır !

Polonyalı Marksist düşünür Lezsek Kolakowski’nin kötüye ve kötülüğe bakış açısı çok serttir.Ona göre “Kötü kötüdür.Sosyal bir durumla bağdaştırılamaz.Çevresel etkenlerden dolayı ortaya çıkan bir şey değildir.Yoksun olmakla alakası yoktur.Tanrı tarafından bile kontrol edilmez.Tamamen bağımsız bir insan gücüdür.” Kötülük artık her yerde…Nerede mi?????? Atan,  Odunpazarı Belediyesinin gelir getiren kamuya ait malını; Sayıştay raporlarında geçtiği gibi “Usulsüz”,ihalesiz,Meclis Kararında olmayan maddeleri ekleyerek Eskişehir Spor Vakfına bedelsiz veren Kazım Kurt., Karşılayan, bedelsiz alınan kamu malını;Vakıf sekreteri olarak 20 gün önce kurulan bir şirkete 4 milyon karşılığında 15 yıllığına kiralayan Özgür Fethi Demirdaş.

Hiç bir iş deneyimi olamayan ADARGA’nın bütün işleri yapan,Odunpazarı Belediyesine milyonluk reklam faturaları kesen şirketlerin,Odunpazarı Belediye Başkanının binlerce kişiye yemek verdiği salonların sahibi Özgür Fethi Demirdaş… (Bize yandaş diyenler,yandaşlık görmek istiyorlar ise Ö.F.D’nin sahibi olduğu gazete ve televizyonlara baksınlar.)  Kurtla sürüyü yiyenler çobanla ağlayarak aklımızla dalga geçer gibi Eskişehirspor kurtarıcılığına soyunuyorlar..

Bu kötülüğü görmeyenler tutturmuşlar AKP de AKP.AKP ne yaptı…AKP’li Belediye Başkanı Burhan Sakallı Eskişehirspora gelir getirmesi için akaryakıt istasyonunu tahsis etti.Çimleri biçiyor diye yere göğe sığdıramadığınız Kazım Kurt”Ama ihale yapmam gerekiyor” diye Akaryakıt istasyonunu Eskişehirspor’un elinden aldı.

Kazım Kurt milyonlarca lira değerinde ki Reklam ünitelerini bedelsiz,babasından miras kalmış gibi verirken niye ihale yapmamış da Akaryakıt istasyonu için ihale yapmış…..Size de ilginç gelmiyor mu…

Tutturmuşlar bir türkü Sayıştay Belediyeleri çok sıkıyor..Ne sıkması..Sayıştay, kendi denetçilerinin raporlarında “Usulsüz”işlemin doğurduğu milyonlarca lira değerinde ki “Kamu zararı hakkında yıllardır işlem yapmıyor.

Odunpazarı Belediye Başkanı,Odunpazarı Belediye  Meclisinde kendisine verilmeyen yetkilerle sözleşme imzalıyor.Meclis kararının aslında olmayan yetkileri eklemişler diye belge koyuyoruz..Ne Vali,ne Kaymakam ne de hepsinin amiri İçişleri Bakanlığından ses çıkıyor.İçişleri Bakanlığının müfettişleri 8 yıldır Belediyenin önünden geçmemiş.

Odunpazarı Belediyesini nasıl sıkıyorlar ve denetliyorlar değil mi!!!!

Maşallah diyelim nazar değmesin…

Acaba AKP de AKP diyenler,Yılmaz Hocanın”Kıllı bacaklara”para vermem dediği günlerde Eskişehirspor’un Trabzonspor’a,eski futbolculara,ona buna olan borcun nasıl kapatıldığını hiç düşünmüşler mi…

Peki Özgür Fethi Demirdaş’a ve o günün Eskişehirspor Başkanına hiç sordunuz mu???

O reklam ünitelerini sessiz sedasız kimseye haber vermeden yeni kurulmuş bir şirkete nasıl verirsiniz diye..

Onlara,o reklam üniteleri sizin malınız olsa 15 yıllığına 4 milyona verirmiydiniz diye sorabiliyormusunuz..

Ö.F.D’ye sorabiliyormusunuz;profesyonel futbol kulübü için fındık,fıstık parası kabul edilebilecek 4 milyon Liranın hepsini mi ödedin, yoksa daha önce Eskişehirspor’a kestiğin “branda”faturası ile mi mahsuplaştın….

Sormazlar,soramazlar……

Her şeyi geçin atan Kazım Kurt ile tutan Özgür Fethi Demirdaş Eskişehirspor’a gelir getirmesi için ortak bir iş yapsalardı nasıl bir yol izlemeleri gerekirdi…

Ne kadar çok kişi,firma reklam ünitelerini kiralamak için katılırsa rekabetin artacağı;artan rekabetin de daha çok gelir getireceği için tüm Türkiye’ye duyururlar,kiralamayı tüm ülkenin gözü önünde gerçekleştirirlerdi.

Ö.F.D’nin genel sekreteri olduğu Vakıf gibi Eskişehir Spor Vakfına bedelsiz geçen milyonlar değerinde ki reklam ünitelerini adeta yangından mal kaçırır gibi gizli saklı hiç bir iş deneyimi olmayan firmaya vermezlerdi.

Bu operasyonla Eskişehirspora gelir mi kazandırılmış; yoksa ihalesiz,ilansız kiralanması mümkün olmayan Belediyenin reklam elemanları Eskişehirspor kullanılarak birilerinin adresine mi teslim edilmiş.

Bu operasyonu daha ilginç kılan durumu yeni öğreniyoruz…Belediyelerin tasarrufunda ve mülkiyetinde bulunan taşınmazlar 3 yıldan fazla süre ile kiralanamıyormuş…3 Yıldan fazla süre ile kiralanması için meclis kararı gerekiyormuş..

Acaba Odunpazarı Belediyesi veya Eskişehir Spor Vakfının gerçekleştireceği;rekabetin olduğu bir ihalede ADARGA isimli firma reklam ünitelerini 15 yıllığına 4 Milyon Liraya kiralayabilirmiydi…..

Bugün,şirket merkezi Özgür Fethi Demirdaş’a ait şirketlerlerle aynı yerde olan ADARGA isimli firmanın Odunpazarı ve Tepebaşı bölgelerinde kaç adet reklam ünitesi olduğunu sadece Allah ve bilirse MASAK biliyor.

AKP de AKP diyenlerde biraz vicdan ve Eskişehirspor sevgisi varsa;Eskişehir Spor Vakfı üzerinden Odunpazarı Belediyesinin kamu malı olan reklam ünitelerine sahip olan ADARGA isimli firmanın 7 yılda kaç milyon lira gelir elde ettiğini ile Odunpazarı Belediyesinin 7 senede kaç milyon lira reklam parası ödediğini sorgular..

Eskişehirspor’un 15 yıllık geleceğini ipotek altına alanlar ve siyasi destekçileri Eskişehirspor’un kurtarıcısı olacak.Eskişehirsporun gelirlerine göz koymayı bırakın,gelir bulmak için çırpınanlar “AKP’li” olduğu için linç edilecek…Bu nasıl bir kötülüktür..

Herkes susturulabilir,CHP’li Belediyelerin trolleri istediği kadar saldırabilir,Tayyip Erdoğan düşmanlığından beyni yanmış yobazlar istedikleri kadar kin kusabilir,dün ve bugün Ö.F.D’nin tefini çalan AK Parti içerisinde ki AKP’liler sinebilir,çanak tutabilir…

Hepsinin karşısında susan “Dilsiz şeytandır”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.