Site Rengi

DOLAR 32,3920
EURO 34,7823
ALTIN 2.433,17
BIST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 15°C

Ataç, STK Temsilcileri ile Buluşmaya Devam Ediyor

15.08.2019
A+
A-

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Ataç son olarak Eskişehir Barosu Kent ve Çevre Komisyonu, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği ile Hayırtepe Câmii Yaptırma ve Yaşatma Derneği yetkililerini makamında ağırladı.

Başkan Ataç ziyaretler kapsamında Eskişehir Barosu Kent ve Çevre Komisyonu Başkanı Av. Özkan Gündoğan ve beraberindeki komisyon üyelerini misafir etti. Gündoğan ziyarette Tepebaşı bölgesine yapılması planlanan kömürlü termik santral konusunda hukuki süreci yakından takip ettiklerini belirterek Başkan Ataç’a bilgiler aktardı.
Gündoğan ayrıca konuya olan hassasiyetinden ötürü de Başkan Ataç’a teşekkür etti.

Ataç daha sonra Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin ocak ayında gerçekleştirilen 13. Olağan Genel Kurulu ile başkanlığa seçilen Cafer Onası ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. Ziyarette Onası, yeni yönetim olarak planladıkları çalışmalar hakkında Başkan Ataç’a bilgiler verdi.

Başkan Ataç son olarak Hayırtepe Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hayrettin Ayvaz ile bir araya geldi. Ayvaz buluşmada Başkan Ataç’a Hayırtepe Camii’ne verdiği desteklerden ötürü teşekkürlerini iletti.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Ataç da STK temsilcilerine teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.