Site Rengi

DOLAR 32,3794
EURO 34,7059
ALTIN 2.425,57
BIST 10.005,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 15°C

Bakan Kacır’dan, Simav MYO Müdürü Kaçal’a teşekkür belgesi

Bakan Kacır’dan, Simav MYO Müdürü Kaçal’a teşekkür belgesi
30.01.2024
A+
A-

9. Verimlilik Proje Ödül Töreni’nde baş değerlendirici olarak görev yapan Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Simav Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Alaattin Kaçal’a, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

9. Verimlilik Proje Ödül Töreni’ne Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Bilişim Vadisi’nde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürü Abdullah Başar, TUSAŞ Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil, Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Bilişim Vadisi Genel Müdürü Erkam Tüzgen ve davetliler katıldı.

2014 yılından bu yana her yıl verimliliği odak noktasına koyan firmalara ödüllerin verildiği törende, 2023 yılında 596 proje başvurusu gerçekleştirildi. Başvurusu alınan projeler 2023 Nisan ayında başlayan “Ön Değerlendirme”, “Yerinde İnceleme” ve “Nihai Puanlama” aşamalarından oluşan ayrıntılı bir değerlendirme sürecinden geçtikten sonra 12 kategoride en yüksek puanları alarak finale kalan 74 proje arasından özel ve kamu tüzel kişiliklerine ait 35 projenin ödüllendirilmesine karar verildi.

Projelerin ödüllendirildiği törende, proje değerlendirme ekibinde yer alanlara teşekkür belgesi takdim edildi. Bu çerçevede Baş Değerlendirici olarak görev yapan Simav Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Alaattin Kaçal, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’dan teşekkür belgesini aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.