Site Rengi

DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Az Bulutlu
Eskişehir
15°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 21°C
Sal 23°C
Çar 21°C

Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu gençlerle buluştu

Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu gençlerle buluştu
23.01.2024
A+
A-

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Afyonkarahisar’da gerçekleştirdiği ziyaretlerle gençlerle bir araya geldi.

Eminoğlu, Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi, AK Parti İl Başkanlığı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, AFSÜ Genç Ofis, Karahisar Gençlik Merkezi ve Afyonkarahisar Gençlik Merkezini ziyaret etti. Bu ziyaretlerde, bölgedeki gençlerin ihtiyaçları ve talepleri hakkında bilgi aldı. Ziyaretler sırasında Eminoğlu, gençlik merkezlerindeki gençlerle bir araya gelerek onlarla sohbet etti ve projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Gençlere, hedeflerine ulaşmaları için destek vereceğini söyledi ve başarılar diledi.

Afyonkarahisar Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen “Gençlerle Söyleşi” programı müzik programıyla başladı. İsmail Şükrü Çelikalay ve Mehmet Akif Ersoy draması ile program devam etti. Program, Eminoğlu’nun gençlerin sorularını cevaplamasıyla son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.