Site Rengi

DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 12°C
Yağmurlu
Eskişehir
12°C
Yağmurlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 17°C

Başkan Ateş: ‘Ekonomi Darbesine Asla Boyun Eğmeyeceğiz’

15.08.2019
A+
A-

Akil Gençler Genel Başkanı Delil Ateş, döviz kurunda yaşanan artışlarla ilgili yaptığı açıklamada, "Ekonomi darbesine asla boyun eğmeyeceğiz" dedi.  
Yaşananların 15 Temmuz'un bir devamı niteliğinde olduğunu aktaran Başkan Ateş, hiçbir tehdidin millet iradesinin önüne geçemeyeceğini söyledi. ABD'nin mafyavari hareketler sergilediğine değinen Başkan Ateş, "ABD'nin ülkemizi dolar üzerinden dizayn etmeye çalışması, halkımızın muhteşem direnişiyle karşı karşıya kalan 15 Temmuz işgal girişiminin devamıdır. Dün nasıl alanlarda ve sokaklarda tank paletlerine karşı birlik ve beraberlik ruhuyla sırt sırta, yürek yüreğe mücadele ettiysek; bugün de dolar üzerinden bağımsızlığımıza müdahale eden ABD ve işbirlikçilerine karşı mücadele edeceğiz. Gün sen ya da ben günü değil. Gün biz, gün Anadolu kardeşliği günüdür. Hiçbir tehdit, hiçbir şantaj milletimizin iradesini yıkamaz. Ekonomi darbesine asla boyun eğmeyeceğiz. Brunson'u serbest bırakırsak bu iş çözülür anlayışında olanlar, yanlış bir bakış açısının içindeler. Çünkü sorun Brunson değil, sorun ülkemizin her alanda bağımsız kendine özgü yerli ve milli politikalarla hareket etmesidir. Tarihimizin en önemli kararını vereceğiz. Bu kararla ABD'nin mafyavari hareketlerine boyun eğmeyerek her alanda karşı çıkacağız" dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.