Site Rengi

DOLAR 32,1988
EURO 35,0051
ALTIN 2.519,05
BIST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Açık
Eskişehir
26°C
Açık
Sal 29°C
Çar 26°C
Per 19°C
Cum 21°C

Sıradan İnsanların Yalnız Çocukları ve torpilliler

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP’li Belediye Başkanlarının yönettikleri Belediyeleri eş,dost akrabaları ile doldurmaları üzerine “Eş dost kayırmacılığı CHP’nin yapacağı bir şey değil.”Demiş….  Özgür Özel’in bu konuda samimiyetine kalben inanmak isterdim fakat;“Nepotizm” konusunda usta bir isim olan Yılmaz Hocamızı Belediyeler Komisyonu’nun Genel Koordinatörü olarak atadığı gün ona inancım kalmadı.

Kaynını,çocuğunu,yeğenini,eniştesini Belediyelere dolduran CHP’li Başkanları eleştiremiyorum. Örnek aldıkları,koordinatör olarak başlarında bulunan Hocalarının yaptıklarını yapıyorlar.Yeni Büyükşehir Belediye Başkanımız Ayşe Ünlüce’den başlayalım. Osmangazi Üniversitesiden yatay geçişle Büyükşehir Belediyesine hukuk müşaviri olarak geçer.Eşi  rahmetli Av.Aydın Ünlüce Büyükşehir Meclis üyesi ve başkan vekilidir.Bir müddet sonra genel sekreter olarak atanır.Şimdi siyasetçi olan Ayşe Hanımın kızlık soy ismi “Kayhan”ı taşıyan kaç kişi Büyükşehirde çalışıyor ??? Aleni olan kız kardeşinin kocası ESKİ’de Daire Başkanı.

Hocamızın eşinin kardeşi Mehmet Asbuzoğlu’nun ESKİ Genel müdürlüğünden maaş aldığını Vedat Alp yazdı.Onun kızı Iraz Bayındır özel kalemden memur yapıldıktan sonra Halkla İlişkiler Daire Başkanlığına getirildi.Iraz(Asbuzoğu) Bayındır’ın kocası Hakan Bayındır ESTRAM genel müdürü.Yılmaz Hocanın öz kardeşi Yener Büyükerşen AKM’nin sorumlusu.

Hocamızın damadının annesinin ortak olduğu şirketi ve ART Dekoru araştırmanızı tavsiye ederim.

Hocamızın sır küpü siyasi figür ESKİ Genel Müdürü Oğuzhan Özen’in eşinin soy ismini taşıyan “Kapanoğlu”larından acaba kimler memur yapıldı.

Yıllarca Odunpazarı ve Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi üyeliği yapan CHP  Milletvekili İbrahim Arslan’ın eşi ve çocukları Büyükşehir personeli.

Kazım Kurt’un işten attığı,Ayşe Ünlüce hanımefendinin Büyükşehire işe aldığı CHP’nin Gençlik Kolları Başkanı Cem Diler işe gidiyor mu???

Yoksa mesaisini bankamatiğin önünde mi tamamlıyor???

Büyükşehir’i yöneten CHP li siyasetçilerin akraba kayırmacılığı haliyle onların bürokratlarına da sirayet ediyor.Üst düzey bürokratların hepsinin ya eşi ya kardeşi yada çocukları veya hepsi muhakkak Büyükşehir personeli.

Mesela Yılmaz hoca’nın çok sevdiği Genel sekreter yardımcısı Deniz Kaplan’ın eşi önce daimi işçi kadrosu ile işe alınır.Daha sonra sözleşmeli personelin daimi Memur kadrosuna geçirileceği ilan edildiğinde kanun yasalaşmadan apar topal sözleşmeli yapılarak memur olması sağlanır.

Diğer CHP’li Belediye Başkanı Kazım Kurt’un kızı iki dönemdir Çankaya Belediyesi Meclis üyesi ve Başkan yardımcısı,Gelini Eskişehir’e gelir gelmez Büyükşehir Belediyesinde sözleşmeli personel yapılıyor.Çünkü kamuda ve Belediyede,KPSS sınavının stresine girmeden en kolay memur olma yolu sözleşmeli memur olmaktan geçiyor.Gücünü kendi çocuklarına kullanan Kazım Kurt her KPSS sınavı ve öncesi liyakat ve hak temalı sosyal medyadan paylaşımlar yapar.

Kendi çocukları başka Belediyelerde; yeğeni,damadı,halasının oğlu,teyzesinin kızı vs vs vs vs vs Odunpazarında ……

Lütfen kimsesiz ,yalnız çocuklarımızın çaresizliği üzerinden siyaset yapmak için hak,adalet ve liyakatten bahseden Kazım Kurt’u dikkate almayın….”Sen liyakat ve hak adına ne yaptın” diye sorun..

Sıradan insanların yalnız çocukları KPSS ile kamuda iş bulma derdi ile sürünedursun;Belediyelerin açık kapısından kimler kimler geçiyor Allah bilir.Chpli Belediyelerin trollerine peşin cevap vereyim..

Reis Beyin damadının bakan olması doğru değildi.Daha önce yazdığımı tekrar yazayım.Vatanın bekası için Reis Beyi destekliyoruz diye hiç kimsenin çoluğunun,çocuğunun,yeğeninin,eşinin bekasını desteklediğimiz zannedilmesin.

Hangi partiden kim olursa olsun.Sahip olduğu iktidar gücünü kendi yakınlarına kullanıyorsa garibanın,kimsesizin hakkından yiyordur.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.