Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 27°C

Başkan Çalışkan’dan Saha Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam

Başkan Çalışkan’dan Saha Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam
25.06.2022
A+
A-

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Işıklar Mahallesi Komisyon Toplantısı’na katılan Başkan Çalışkan, teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Teşkilatlarımıza çok büyük görev düşüyor

Tüm seçimlerin önemli olduğunu ancak 2023 seçimlerinin daha önemli olduğunu belirten Çalışkan, Dezenformasyon ve yalanın bu kadar hat safhada olduğu bu dönemde teşkilatımıza çok büyük görevler düşüyor. Hemşehrilerimize hakikati göstermek için gecemizi gündüzümüze katıp, her mahallemizde kapı kapı dolacağız. Belediyecilik alanında mevcut belediyelerin hizmetsizlik anlayışını hemşehrilerimizin hak etmediklerini anlatacağız” dedi.

Mahalle teşkilatlarımız çok önemli

Mahalle teşkilâtlarının önemine değinen Çalışkan,Demokrasi sandıkta başlar ve sandıkta tecelli eder. Bu bağlamda sandıklara sahip çıkmak için anahtarlarımızdan bir tanesi mahalle yönetimlerimiz. Dava arkadaşlarımızla birlikte Işıklar Mahallemizdeki son durumu, 2023 sürecindeki yol haritamızı ve saha çalışmalarımızı değerlendirdiğimiz verimli bir toplantı gerçekleştirdik” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.