Site Rengi

DOLAR 32,5316
EURO 34,9229
ALTIN 2.424,64
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 21°C

Başkan Küpeli’den Kurban Bayramı Mesajı

Başkan Küpeli’den Kurban Bayramı Mesajı
07.07.2022
A+
A-

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Bayramlarda yardımlaşma ve dayanışmanın en güçlü şekilde yaşandığını vurgulayan Başkan Küpeli, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği müstesna günlerdir. Asırlardır millet olarak bizleri daha güçlü kılan, milli ve dini duygularımızın, örf ve adetlerimizin kuvvetlendiği birlik ve beraberliğimizin, yardımlaşma ve dayanışmanın en güçlü şekilde yaşandığı bir Kurban Bayramı’nı daha birlikte idrak etmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz.

Bizler, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, hayatımıza sevgi, saygı, dayanışma ve hoşgörü duygularını egemen kıldığımız sürece, inşallah hep beraber emin adımlarla daha nice bayramlara erişeceğiz. Eskişehir OSB Yönetimi olarak, il sanayimizi geliştirip büyütmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Elbirliğiyle sanayi alanında yeni ve önemli projeleri hayata geçirerek, halkımızın refahının ve mutluluğunun artması için yoğun bir çaba gösteriyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramının şehrimize, ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni eder, milletimizin Kurban Bayramı’nı kutlarım.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.