Site Rengi

DOLAR 32,4424
EURO 34,7505
ALTIN 2.440,61
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 18°C
Sal 19°C

Başkan Şahin gazetecilerle yemekte buluştu

15.08.2019
A+
A-

Bilecik’ in Osmaneli İlçe Belediye Başkanı Münür Şahin, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" nedeniyle Osmaneli’deki ulusal ve yerel basın temsilcilerine bir yemek verdi.
İlçedeki bir restoranda düzenlenen öğle yemeğine, Osmaneli Belediyesi Başkanı Münür Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba, AK Parti İlçe Başkanı Mefaret Göbekci, AK Parti İl Genel Meclis üyesi Hakan Özkan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, Gençlik kolları Başkanı Emre Yılmaz, Bilecik İşkur Müdürü Ayhan Tozan, Bilecik Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Adem Bedir, Belediye Meclis üyeleri ile ilçede görev yapan ulusal ve yerel basın mensupları katıldı.
Gazeteciliğin zor ve meşakkatli bir iş olduğunun altını çizen Belediye Başkan Münür Şahin, "Gazetecilik çok apayrı bir olay. Gerçekten güç hava şartlarında dahi herhangi bir olay olduğunda aracı olmasa bile, koşarak hızlıca olay yerine gidip oradan olay yerini en güzel şekilde resimleyip, görüntüleyip halka doğru bir şeklinde ulaştırmak için çaba gösteriyorsunuz. Halkımızın, vatandaşımızın haber alma ihtiyacını en güzel şekilde en kısa zamanda ulaştırmak kolay değil. Çünkü bu bir fedakârlıktır. Gece gündüz, sıcak soğuk demeden kamuoyunu bilgilendirme adına haber peşinde koşuşturan basın mensupları için yapılan her türlü organizasyonun ayrı bir önem kazandığını ifade eden Başkan Şahin, tüm basın mensuplarına çalışma hayatlarında başarı ve kolaylıklar dilerken 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutluyorum” dedi.
Daha sonra konuşan AK Parti İlçe Başkanı Mefaret Göbekci ise, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Belediye Başkanımız Münür Şahinin ev sahipliğinde ilçemizde görev yapan ulusal ve yerel basın çalışanları ile bir araya geldik. Osmaneli ’de basın sektöründe faaliyet gösteren kar, kış, kıyamet demeden kamuoyunu doğru bilgilendirmeyi amaçlayarak gayret gösteren kardeşlerimize katılımlarından dolayı teşkilatımız adına teşekkür ediyorum. Osmaneli ’de görev yapan gazeteci kardeşlerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.