Site Rengi

DOLAR 32,5011
EURO 34,9092
ALTIN 2.440,76
BIST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 18°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 16°C

Bozüyük’te protokol ve vatandaşlar düzenlenen törenle bayramlaştı

Bozüyük’te protokol ve vatandaşlar düzenlenen törenle bayramlaştı
10.04.2024
A+
A-

Bozüyük’te Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçe protokolü, tüm kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personel, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları ile siyasi parti temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Bozüyük Belediyesi Yeni Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen bayramlaşma törenine Bilecik Milletvekilleri Yaşar Tüzün ve Halil Eldemir, İlçe Kaymakamı Adem Öztürk, Garnizon Komutanı Mühimmat Binbaşı Caner Yılmaz, Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Belediye Meclis üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit ve gazi aileleri ile vatandaşlar katıldı. Törende protokol üyeleri bayram tebriklerini kabul etti. Kısa bir konuşma yaparak herkesin bayramını kutlayan İlçe Kaymakamı Adem Öztürk bayramların, birlik ve dayanışmanın yaşandığı özel günler olduğunu ifade ederek salonda bulunanlara katılımları nedeniyle teşekkür etti.

Bayramlaşma programının ardından İlçe Kaymakamı Adem Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ve beraberindekiler bayramda görevlerinin başında olan sağlık görevlileri ve emniyet mensuplarını ziyaret etti. İlk olarak Bozüyük Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden protokol üyeleri sağlık çalışanları ile hastaların bayramını kutladılar, hastalara şifa dilediler. Ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan polislerin bayramlarını kutlayarak görevlerinde kolaylıklar dileyen protokol üyeleri ayrıca Emniyet mensuplarının Polis Haftası’nı ve Emniyet Teşkilatı’nın kuruluşunun 179. yıl dönümünü kutladılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.