Site Rengi

DOLAR 32,2736
EURO 34,7948
ALTIN 2.402,66
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 14°C
Az Bulutlu
Eskişehir
14°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Bu soğuk günlerde yuvasız kuşları unutmadı

Bu soğuk günlerde yuvasız kuşları unutmadı
02.01.2024
A+
A-

Bilecik Belediyeler Birliği aynı zamanda Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, bu soğuk kış günlerinde yuvasız kuşları unutmadı.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Genç Tema Vakfı Başkanı ve üyeleri Bayırköy’de Başkan Yaman ile bir araya geldi. Üniversite öğrencilerinden oluşan Tema Vakfı, bu soğuk kış günlerinde dışarıda yaşayan hiçbir canlıyı unutmadı. Tema Vakfı’na bir destekte Başkan Yaman’dan geldi. Başkan Yaman kış mevsiminde yuvası olmayan kuşlara özel yuvalar yaptırarak sokakta kalan canlıların yanında oldu. Tema Vakfı üyelerine kuş yuvalarını teslim eden Başkan Yaman, “Tema Vakfı gönüllülerimiz her canlının yanında destek olmaya devam ediyor. Bu soğuk kış günlerinde bizler de yuvasız kuşlarımıza destek olmak istedik. Belirli aralıklarla Tema Vakfı üyeleriyle can dostlarımız için bir araya geliyoruz. Kuş yuvalarını teslim ettik. Böyle duyarlı gençlerimiz sayesinde sokak hayvanlarımız ve kuşlarımız hem kışın zor şartlardan korunmuş olacak, hem de besinlerine daha kolay ulaşacak’’ ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.