Site Rengi

DOLAR 32,4221
EURO 34,7550
ALTIN 2.431,54
BIST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 16°C

‘Burası Adana’ diyerek Porsuk Çayı’na atladılar

‘Burası Adana’ diyerek Porsuk Çayı’na atladılar
29.08.2023
A+
A-

Eskişehir’de sıcaktan bunalan bir grup genç serinlemek için Porsuk Çayı’na atlarken, o anlar vatandaşların hayret dolu bakışları altında kameralara yansıdı.

Eskişehir’de yaşayan Adanalı gençler, sıcak havada serinlemek için tehlikeli bir yol seçti. Porsuk Çayı’nın Köprübaşı kısmında en büyüğünün yaşının 16 olan dört genç çaya atladı. Sıcaktan bunaldıkları için suya çeşitli şekillerde atlayarak giren gençler çevredeki vatandaşlara aldırış etmemesi gözlerden kaçmazken, sürekli ‘Burası Adana, Adana, bizim mahalle’ cümlelerini sık sık tekrar etmeleri dikkat çekti. Bir süre keyifle yüzen gençler birkaç defa daha suya girip çıktılar. Gençlerin Porsuk Çayı’ndaki hayret verici görüntüleri ise kameralar tarafından kaydedildi.

“Porsuk Çayı’nda serinliyoruz, sıkıntı olmuyor”
Adanalı olduğunu ve 6 senedir Eskişehir’de yaşadığını belirten Murat Azad isimli genç, Porsuk Çayı’na serinlemek için girdiklerini, hiçbir sıkıntı yaşamadıklarını ifade ederek, “Eskişehir’de Porsuk Çayı’nda serinlemek için arkadaşlarla biraz toplanıp sohbet ettik, suda serinlemeye çalışıyoruz. Serinliyoruz, sıkıntı olmuyor. Buradan atlıyoruz. Tehlikeli olduğunu biliyoruz ama atladıkça yüzeye çıkıyoruz. Bize karışana haddini veririz. Sıkıntı yok bizim için. Kimse karışmaz. Su vallahi bize göre” dedi.
Suya atlayan bir diğer genç ise kendileri için sıkıntı olmadığını belirterek suda yüzmenin keyifli olduğunu dile getirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.