Site Rengi

DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 14°C
Az Bulutlu
Eskişehir
14°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 23°C

Büyükşehir Ve Tepebaşı Cumhur İttifakı TÜMSİAD’la Buluştu

15.08.2019
A+
A-

TÜMSİAD Başkanı Ali Engiz, AK Parti MKYK Üyesi Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı, Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hasan Tuç, AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Tepebaşı İlçe Başkanı Uğur Yüceses ve TÜMSİAD Üyelerini Dernek Binasında Ağırladı.

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye başkan adayı Burhan Sakallı, TÜMSİAD Eskişehir Şubesi yönetim kurulu ve üyelerine projelerini anlattı. ‘’Yerelde siyaset olmaz, ben her kesimin başkanı olacağım ve Eskişehir’i marka kent yapacağım’’ açıklamasında bulundu. Gittiği yerlerde siyasi ayırım yapmadığı için sevgi seliyle karşılaştığını belirten Sakallı ‘’Odunpazarı Belediye Başkanlığından sonra halkımız beni Büyükşehir’e İnşaallah taşıyacaktır. Buna inanıyorum’’ şeklinde konuştu. Sakallı Eskişehir'in Marka şehir olma yolunda termal turizm, sağlık turizmi, trafik ulaşım, yurtdışına tanıtımların olacağını ve ekonomik alanda yapacağımız çalışmalar la 10 bin kişiye artı istihdam sağlayacaklarını belirtti.

"Seçimden Zaferle Çıkacağız"

Sakallı, Eskişehirde Cumhur İttifakının seçimden zaferle çıkacağına olan inancının tam olduğunu ve yaklaşan yerel seçimler öncesi birlik ve beraberlik içerisinde teşkilâtlarımızla, ilçe belediye başkan adaylarımızla İttifakımız Milliyetçi Hareket Partisi ile birlik beraberlik halinde çalıştıklarımı vurguladı. Eskişehir'in vizyonuna değer katacak, milletin tamamını kapsayan hizmet sevdasını sürdüreceklerini söyleyen Sakallı, "Son 16 yılda Hükümetimizin Eskişehir de büyük hizmetler yapıldığını ve kimsenin görmezlikten gelemiyeceğini" Eskişehiri sizlerinde desteğiyle Ak Parti Belediyeciliğin de tüm mahallerimizi daha iyi yerlere getireceğiz" dedi.

TÜMSİAD Şube Başkanı Ali Engiz’de, Eskişehir'in sorunlarını çözecek milletin sorunları ile uğraşacak, ekonomiyi canlandıracak halkla içiçe olan Ak Parti belediyeciliğinin şehrimizde çalışkan başkanlara ihtiyacımız var. Siyasetten ziyade bu toprağın ekmeğini yiyen vatandaşlarımızın hizmet alma ve hizmet verme yarışındaki değer yargıları her zaman ‘Her şey Eskişehir için olmalıdır’’ ifadesini kullandı. Engiz, Sakallı ve Tuç'a çalışmalarında başarılar diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.