Site Rengi

DOLAR 32,3151
EURO 35,1407
ALTIN 2.294,85
BIST 9.069,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Candemir’den 10 Kasım Mesajı “Fikirlerini, İlkelerini Dâima Yaşatacağız!”

Candemir’den 10 Kasım Mesajı “Fikirlerini, İlkelerini Dâima Yaşatacağız!”
10.11.2021
A+
A-

MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Candemir mesajında şu ifadelere yer verdi.

“Ben her şeyden önce Türk Milliyetçisiyim. Böyle doğdum, böyle öleceğim” diyen, varlığımızın ve Türkiye Cumhuriyeti’nin varoluşunun mimarı olan Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 83. sene-i devriyesindeyiz. Kılavuzumuz, yolumuzun mihmandarı karanlık gecelerimizin sönmeyen ışığı olan Atatürk maziden istikbâle kurulan Cumhuriyet köprüsünde en sağlam, en güçlü ve en güvenilir mihenk taşımızdır. Tarihin kalbi bu topraklar üzerinde yaşamış ve yaşayan Türk Milletidir. Ve bu kalp; Türk’ün asil evladı Mustafa Kemal Atatürk ile dün gurur duymuştur, bugün gurur duyuyordur ve yarın da gurur duymaya devam edecektir. Mustafa Kemal Atatürk, bu toprakların yeşeren umudu, dünün onurlu geçmişi, yarının ise aydınlık geleceğidir. Ölüm bedenden ibarettir, -ki fikirler, eserler, düşünceler dâima yaşar. Bizler açtığın yolda gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğiz.

Büyük Türk; Mustafa Kemal Atatürk’ün de ifadesindeki gibi, “İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemal.. İkinci Mustafa Kemal, onu “ben” kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur!” Fikirlerini, Türkiye Cumhuriyeti’ni bıraktığın manevî miras olan aklı ve bilimi yaşatmak, koruyucusu olmak için çalışacağız. Biz ilkelerine ebediyyen sahip çıkacağız. Sesin, bizim sesimizdir bunun şuurunda hareket edeceğiz. Bedenen aramızdan ayrılışının sene-i devriyesinde seni rahmet, minnet ve derin bir özlemle yâd ediyoruz. Ruhun şâd olsun Türk’ün aziz önderi Mustafa Kemal ATATÜRK!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.