Site Rengi

DOLAR 32,3848
EURO 34,7777
ALTIN 2.395,86
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 15°C
Paz 17°C
Pts 22°C

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanından Toki Müjdesi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanından Toki Müjdesi
15.09.2023
A+
A-

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, TRT Haber’de TOKİ müjdesini verdi. Bakan Özhaseki, TOKİ’nin 2022 Haziran öncesinde inşa edilen konutlar için devrim niteliğinde bir kampanya başlatacağını açıkladı. Bu kampanya, ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara büyük bir fırsat sunacak.

Kampanya 21 Eylül’de Başlayacak
Özhaseki’nin verdiği bilgilere göre, bu kampanya 21 Eylül’de başlayacak. Yüzde 25’lik indirim fırsatı ise 19 Ekim’de sona erecek. Bu süre zarfında konut ve iş yeri alıcıları, borç bakiyelerini öğrenmek için satış işlemlerini gerçekleştirdikleri bankaları ziyaret edebilecekler.

Ancak, bu önemli fırsattan yararlanmak isteyenlerin bazı koşullara uymaları gerekiyor. Başvuru tarihinden itibaren öncelikle borçlarını düzenli olarak ödemeleri ve geriye dönük taksit veya emlak vergisi borçlarının olmaması gerekiyor. Kampanyadan faydalanmak isteyen alıcılar, borç bakiyelerini kapatmak için Gayrimenkul Satış Sözleşmesi’ni imzaladıkları bankalardan konut kredisi kullanabilecekler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.