Site Rengi

DOLAR 32,3753
EURO 35,0555
ALTIN 2.326,55
BIST 9.096,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

CHP’li Belediye Başkanı Kafası Güzel İcraatlerini Anlattı!

CHP’li Belediye Başkanı Kafası Güzel İcraatlerini Anlattı!
03.06.2021
A+
A-

Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan’ın icraatlerini anlattığı bir görüntüsü sosyal medyanın gündeminde. Gündoğan’ın görüntüsü, çalışmalarını alkollü halde anlattığını düşündürdü. Çok sayıda vatandaş ise İshak Gündoğan’a tepki gösterdi.

Mahmudiye’de bulunan bir tarlada sondaj çalışması sonrasında çekildiği görülen görüntülerde, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan’ın alkollü olduğu iddia edildi. Çekildiği tarih hakkında herhangi bir bilgi bulunmazken sosyal medyada paylaşılan videoda, Başkan Gündoğan’ın konuşmakta güçlük çekmesi ve tuhaf hareketleri dikkat çekti. Bir partinin ilçe başkanı olduğu belirtilen bir kişinin de bulunduğu görüntüleri gören vatandaşlardan da ilginç yorumlar geldi.

CHP’li Gündoğan’ın sondaj hizmetini anlattığı konuşmaları su sesi nedeniyle tam olarak anlaşılamazken videoya: “Aynen, çok içmiş suyu abi”, “Valla helal olsun yarasın”, “Vatandaşına örnek olmuş bir belediye başkanı. Bunu bütün seçmenin görüp örnek alması lazım. O zaman paylaşalım” gibi tuhaf yorumlar yapıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.