Site Rengi

DOLAR 32,3979
EURO 34,7622
ALTIN 2.433,53
BIST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 18°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 15°C

Çocuklar yarı yıl tatiline Başkan Işık’la ’merhaba’ dedi

Çocuklar yarı yıl tatiline Başkan Işık’la ’merhaba’ dedi
23.01.2024
A+
A-

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Belediyesi tarafından ilkokul öğrencileri için düzenlenen ’Ben ve Yıldızım’ Etkinliği’nde geleceğin teminatı çocuklarla ve aileleriyle bir araya geldi. Etkinlikte konuşan Başkan Işık, “İnşallah çocuklarımız gelecek nesillerimizin teminatı olacaklar. Biz onları çok seviyoruz ve onlara çok güveniyoruz” dedi.

Kütahya Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yarıyıl tatilinde öğrenciler için planlanan etkinliklerden ilki olan “İlkokul Öğrencilerimiz İçin Ben ve Yıldızım Etkinliği”, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın katılımıyla başladı. Etkinliğe katılarak çocuklarla ve aileleriyle tek tek ilgilenen Prof. Dr. Alim Işık, “Bugün birlikte olmamıza vesile olan sevgili çocuklarımız ve onların yıldızları anne, baba, anneanne, babaanne ve büyükleri, öncelikle yarıyıl tatili başlangıcında çocuklarımızın iyi bir tatil geçirebilmeleri için sizlerle birlikte bir başlangıç yapıyoruz. İnşallah yarıyıl tatili boyunca değişik gruplarla bu etkinliğimiz sürecek. Her şeyden önce çocuklarımızın geleceğe daha iyi hazırlanabilmesi için sağlıklı nesiller olarak yetiştirilmesi gerekiyor ve birçok konuda donanımlı, başka yerlerde gördüklerini bu şehirde de isteyen evlatlarımızın o isteklerini ayaklarına getirmek belediye olarak bizim görevimiz. Bizim eğitime destek programımız kapsamında vatandaşlarımıza ve çocuklarımıza verdiğimiz sözlerin gereği olarak bunları yapmamız gerekiyor. Çocuklarımız inşallah bizlerden daha iyi yöneticiler, daha iyi öğretmenler, daha iyi anne babalar olarak gelecek nesillerimizin teminatı olacaklar. Biz onları çok seviyoruz ve onlara çok güveniyoruz. Onları bugünlere getiren başta anne ve babalar olmak üzere ailelerinin çok kıymetli bireylerine, bir de okudukları okullardaki öğretmenlerine çok teşekkür ediyoruz. Etkinliğe katılımlarınızdan dolayı da hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Etkinlikte kahvaltılarını eden çocuklar, müzik ve dans gösterilerinin ardından yüz boyama etkinliği ve kendileri için özel hazırlanan Ben ve Yıldızım Anı Köşesinde hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra Ressam Ahmet Yakupoğlu Konferans Salonu’na geçen minikler, Kütahya Belediyesi Kültür ve Sanat Akademisi Tiyatro Topluluğu tarafından hazırlanan tiyatro oyununu seyretti.

Kütahya Belediyesinin yarıyıl tatili için düzenleyeceği programlar, 29 Ocak-02 Şubat tarihleri arasında ortaokul öğrencileri için Ben ve Yıldızım Etkinliği ve 27-28 Ocak tarihleri arasında 12. sınıf ile üniversiteye hazırlık öğrencileri için Gençliğin Sesi Tatilin Ritmi etkinliğiyle devam edecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.