Site Rengi

DOLAR 34,0660
EURO 38,0679
ALTIN 2.834,54
BIST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 19°C
Paz 22°C
Pts 25°C

Çocukluğunun geçtiği mahalleye belediye başkanı olarak gitti

Çocukluğunun geçtiği mahalleye belediye başkanı olarak gitti
10.08.2024
A+
A-

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, çocukluğunun geçtiği mahalleye belediye başkanı olarak gitti.

Başkan Köksal, mahalle buluşmaları çerçevesinde Kayadibi Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaret sırasında halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Köksal, taleplerini tek tek not aldı, sorunları dinleyerek çözüm önerileri sundu.

Ziyaret boyunca çocuklar ve gençlerle de sohbet eden Başkan Köksal, Kayadibi Mahallesi’nin kendisi için özel bir yere sahip olduğunu belirtti. Başkan Köksal, “Çocukluğumuz, gençliğimiz buralarda geçti. Merkez Ortaokulu’na giderken, bu yolu kullanırdım. Şimdi Allah bana bu mahallelere Belediye Başkanı olarak hizmet etmeyi nasip etti. Rabbim mahcup etmesin. İnşallah sizlerle birlikte daha güzel bir Afyonkarahisar için, şehrimizi hak ettiği yere taşımak için birlikte mücadele edeceğimize inanıyorum” dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde vermiş oldukları desteklerden dolayı mahalle sakinlerine teşekkür eden Başkan Köksal, “Her hafta mahallelerimizi ziyaret ediyor, sorunları yerinde tespit ediyor, öneri, istek ve şikayetlerinizi yerinde dinliyoruz. Böylelikle mahallelerimizde yapacağımız hizmetleri planlıyoruz. Bugün sizleri dinlemek için geldik. Öneri, istek ve şikayetlere göre biz yapacağımız bütün hizmetleri planlayacağız” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.