Site Rengi

DOLAR 32,5008
EURO 34,9094
ALTIN 2.440,91
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 18°C

Konut Alacaklara Müjdeli Haber!

Konut Alacaklara Müjdeli Haber!
01.06.2023
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan’in talimatı ile Vakıf Bankası’nda Konut Faiz Oranı 0.69’a İndirildi!

Son yıllarda artan konut fiyatları nedeniyle ev sahibi olmak çoğu kişi için zor hale geldi. Bankaların uyguladıkları yüksek faizli konut  krediyle ev sahibi olmayı zorlaştırıyordu. Ancak müjdeli haber Vakıf Bankası’ndan geldi. Vakıfbank 2023 yılında ev sahibi olmak isteyenlere sadece %0.69 faiz oranıyla konut kredisi kullanarak, ev sahibi olma fırsatı sunuyor. İşte Vakıfbank’ın %0.69 faizli konut kredisi kampanyasının şartları ve başvuru yöntemleri!

Türkiye’nin kamu bankası Vakıfbank, yeni bir konut kredisi kampanyasını da kamuoyuna duyurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kısa bir süre önce verilen talimat çerçevesinde Vakıfbank’tan konut sektörüne yönelik ilk kampanya geldi. Vakıfbank, konut almak isteyen ancak birikimi bulunmayanlara yönelik düşük faizli konut kredisi sunacak.

Vakıfbank’ın yeni düşük faizli konut kredisi kampanyası “Yeni Evim Konut Projesi” adı altında yürütülüyor. Söz konusu destek projesi Vakıfbank ile Hazine ve Maliye Bakanlığı ortaklığında uygulamaya alındı.

 

180 Ay Vade İmkanı

Vakıfbank’ın yeni düşük faizli konut kredisi kampanyasında uygulanan faiz oranı yalnızca %0.69 olarak açıklandı. Düşük faizli konut kredisindeki en dikkat çeken avantajlardan birisi de tam 180 aya varan vade imkanı oldu. Böylelikle 2023 yılında vatandaşlar Yeni Evim Konut Projesi kapsamında 180 aya varan vadeyle sadece %0.69 faiz oranı üzerinden konut kredisi kullanabilecek ve hayallerindeki eve sahip olabilecek.

Cumhurbaşkanı tarafından verilen talimat kapsamında başlatılan konut kredisi kampanyası, Türkiye genelinde ev sahibi olmayı hayal eden milyonlarca vatandaşa büyük bir destek sağlayacak. Proje kapsamında vatandaşlar hem düşük faiz oranından hem de uzun vade süresinden yararlanabilecek. Bununla birlikte Vakıfbank’ın düşük faizli konut kredisi kampanyası kapsamında farklı tutarlarda kredi limitlerinden yararlanabilecek. Söz konusu kredi limitlerinin ne kadar olacağının belirlenmesinde ise satın alınmak istenen konutun bulunduğu lokasyon önemli bir etkiye sahip olacak. Bu nedenle vatandaşların kullanabilecekleri düşük faizli konut kredisinde ne kadar limitten faydalanabileceğiyle ilgili en net bilgi için Vakıfbank şubelerine ilgili bilgiler ile birlikte şahsen başvuruda bulunması gerekecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.