Site Rengi

DOLAR 32,2916
EURO 34,8154
ALTIN 2.409,33
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Açık
Eskişehir
22°C
Açık
Sal 24°C
Çar 23°C
Per 20°C
Cum 12°C

Emet-Tavşanlı karayolu yapımında sona gelindi

Emet-Tavşanlı karayolu yapımında sona gelindi
26.12.2023
A+
A-

AK Parti Emet İlçe Başkanı Ali Ceyhan, Emet-Tavşanlı karayolu yapım çalışmalarının tamamlandığını, önümüzdeki hafta yapılacak yol çizgi çalışmalarının ardından yolun halkın kullanımına açılacağını ifade etti.

Yapımına 2011 yılında başlanan ancak ilk yüklenici firmanın şartlarını yerine ulaştıramaması nedeniyle iptali ile yeniden 2014 yılında çalışmalarına başlanan Emet-Tavşanlı yolunda sona gelindi. Yolun 26-51 kilometrelik yapım işi ihalesi ise 2017 yılında yapılmış ve firma çalışmalarına başlamıştı.

Emet-Tavşanlı arası yol yapım çalışmalarının tamamlandığını belirten AK Parti Emet İlçe Başkanı Ali Ceyhan, önümüzdeki hafta yol çizgi çalışmalarının tamamlanması ile yolun hizmete gireceğini belirtti.

Ceyhan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “4 ay önce göreve ilk geldiğimizde Emet’imiz Tavşanlı ve diğer ilçelere bağlantı yollarını takibi amacıyla karayolları yetkililerimiz ve yüklenici firma şantiyesini ziyaretlerimizde yolun 2023 yılı sonunda tamamlanacağını açıklamıştık. Bugün Elhamdülillah yolumuzun tamamlanması ile hep beraber mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yolumuzun yapımında emeği geçmiş öncelikle Türkiye’mizin dört bir yanını yol ağları ile ören Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Ulaştırma Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu’na, Karayolları Genel Müdürlük ve Bölge Müdürlüklerimize, yolun yapımının başından sonuna kadar eden emek veren il ve ilçe teşkilatlarımıza, AK Parti Kütahya İl Başkanımız Mustafa Önsay’a, Kütahya Milletvekillerimiz Mehmet Demir, İsmail Çağlar Bayırcı ve Adil Biçer’e, tüm emek veren görünür görünmez kahramanlarımıza ve fedakarca çalışan tüm personellerimize yürekten teşekkür ediyoruz. Allah kazasız belasız bu yolları kullanmayı hepimize nasip etsin” dedi.

Yol çizgi çalışmalarının bu hafta tamamlanacağını söyleyen Ceyhan, ”Önümüzdeki hafta itibarı ile yolumuz çizgi hat çalışmaları yapıldıktan sonra hizmete alınacak. İnşallah yolumuzun tamamı bitmiş olacak. Sıkıntılı bölge olan Çavdarhisar yolumuz Gencel mevkiinde de hava şartlarının durumuna göre bitirilecek. Önümüzdeki yıl yolumuza bir katman daha atılarak daha sessiz bir yol haline dönüştürülecek. Daha güzel ve daha yaşanır bir Emet için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Nice güzel hizmetler için ekibimizle çalışmalarımız devam edecek “diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.