Site Rengi

DOLAR 34,0973
EURO 38,0933
ALTIN 2.874,79
BIST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 21°C
Yağmurlu
Eskişehir
21°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 24°C
Sal 27°C

Erasmus programıyla Anadolu Üniversitesine gelen öğrencilere “Oryantasyon Toplantısı”

15.08.2019
A+
A-

Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Birimi ve Erasmus Kulübü (ESN) tarafından 7 Şubat Çarşamba günü, Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Salon 2009’da düzenlenen oryantasyon toplantısında Anadolu Üniversitesine farklı ülkelerden gelen Erasmus öğrencilerine Anadolu Üniversitesi, Eskişehir ve Erasmus kapsamında gerçekleşecek organizasyonlar hakkında temel bilgiler verildi.

23 ülkeden toplam 72 Öğrenci Anadolu Üniversitesinde

Anadolu Üniversitesi’ne bu dönem Erasmus ile çeşitli ülkelerden gelen öğrencilere pek çok bilgi verilen toplantıda ilk olarak Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Birimi Müdürü Doç. Dr. Özgür Yıldırım söz aldı. Yıldırım bu yıl Anadolu Üniversitesine Erasmus ve Mevlana programları aracılığıyla 23 farklı ülkeden toplam 72 öğrencinin geldiğini söyledi. Yıldırım bu ülkelerin Kosova, Fransa, Çin, Arnavutluk, Cezayir, Bosna Hersek, Makedonya, Kolombiya, Estonya, Almanya, Hollanda, Macaristan, Endonezya, Ürdün, Kazakistan, Kırgızistan, Litvanya, Fas, Filistin, Polonya, Rusya, Tayland ve Ukrayna olduğunu belirtti.

Anadolu Üniversitesi ve Eskişehir hakkında bilgi verildi

Doç. Dr. Yıldırım, Anadolu Üniversitesi’nin Erasmus sürecinden, üniversitenin çeşitli etkinliklerinden bahsetti. Erasmus ile Anadolu Üniversitesine gelen öğrencilere üniversitenin sahip olduğu birimlerden de bahseden Yıldırım öğrencilerin kampüs içerisinde dilerlerse kütüphanede vakit geçirebileceklerini, dilerlerse Anadolu Üniversitesinin radyosu Radyo A’yı dinleyebileceklerini ifade etti. Eskişehir’in tarihi bir şehir olduğunu da aktaran Yıldırım öğrencilerin burada gezip göreceği çok fazla tarihi yer olduğunu aktardı. Yıldırım daha sonra sözü Erasmus Kulübü (ESN) üyeleri Uğur Can Özcan, Fatih Hacı ve Çağrı İlbey’e bıraktı. Erasmus Kulübü üyelerinin kulüp etkinlikleri ve planları hakkında, Erasmus ile Anadolu Üniversitesine gelen öğrencilere bilgi vermesiyle oryantasyon toplantısı sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.