Site Rengi

DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 16°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 14°C
Paz 18°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Eskişehir Bakkal ve Bayiler Esnaf Odası’ndan Büyükşehir’e ‘Süt’ Tepkisi!

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Bakkal ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı İsmail Hakkı Ördek, yaptığı açıklamada, “Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, esnaflığa mı soyunuyor?' diye sorarak, halk ekmek büfelerinde başlayan süt satışına tepki gösterdi.

Ördek, tepki açıklamasında şu sözlere yer verdi:
"Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, esnaflığa mı soyunuyor?
Bu işin sonu nereye varacak merak ediyoruz… Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın ekmek büfesi projesinden sonra büfelerde süt projesi esnafımıza ne kadar değer verdiğini tekrardan bizlere hatırlattı! Şimdiki merak konumuz bu büfeler, yavaş yavaş birer bakkala dönüşür mü? Bizler defalarca belediye ekmeğini yerel esnafın satmasını talep etmiştik. Şimdi de madem süt projeniz var, ona da talip olalım; nasıl olsa bu da kabul görmeyecek! 'Bakkallarımıza su yükleme cihazları koyalım' dedik ve hiçbir kâr amacı gütmeden ona da hayır dediniz.

'Sosyal belediyecilik; yaşlıları, engellileri, çocukları düşünmekle başlar ve biz su yükleme işini ücretsiz ve halka hizmet amacıyla yaparız' diyoruz sizin cevabınızı da merak ediyoruz. Ayrıca süt reklamı yaparken yağı alınmamış süt diye tanıtımlar dönüyor. Bu tercih meselesidir tam yağlı olması ya da yarım yağlı olması… Ayrıca pet şişede süt satıyorsunuz ve sağlıklı yaşamdan bahsediyorsunuz, bu da diğer merak konumuz!

Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız bu işin sonu her mahalleye Migros, Carrefour, BİM, A101, ŞOK, Çağdaş Marketten sonra her mahalleye Büyükşehir Belediye Bakkalı'na mi gidiyor; bizleri aydinlatirsaniz seviniriz!
Esnafı her zaman düşünen, kollayan, koruyan ve bunu en son Muttalıp Caddesi'nde gösterdiğiniz paylaşımcı projeleriniz için teşekkürü esnafımız adına borç biliriz." dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.