Site Rengi

DOLAR 32,3794
EURO 34,7059
ALTIN 2.425,57
BIST 10.005,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 15°C

Eskişehir Dost Dernekler Federasyonundan Filistin Büyükelçiliğine destek ziyareti.

Eskişehir Dost Dernekler Federasyonundan Filistin Büyükelçiliğine destek ziyareti.
26.12.2023
A+
A-

Eskişehir Dost Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ayhan Arslan ve Beraberindeki Federasyon paydaşları Filistin Ankara Büyükelçisi Dr. Faed Mustafa’yı ziyaret ettiler.

Eskişehir heyetini kabul eden Büyükelçi Dr.Faed Mustafa;Biz Filistinliler çok zor bir süreçten geçiyoruz.Siyonist,Emperyalist ve işgalci İsrail’in tüm dünyanın gözü önünde İnsanlık suçu işleyerek bir devleti yok etmek için çoluk,çocuk,yaşlı ve savunmasız insanlar demeden günlerdir katliam yapmaktadırlar.

Maalesef ki,bu katil İsrail’e Türkiye ve bir kaç ülke dışında dur diyende yok.İsrail’in en büyük hedefi Fırat Nehrinden başlayan ve Nil Nehrine kadar olan tüm Coğrafyayı ele geçirmekti.Ancak biz Filistinliler dün olduğu gibi bu günde onların karşısında dim dik duruyoruz.

Biz Filistinlileri En çok üzen konulardan biri ise şu;Yerel,Ulusal,görsel ve yazılı medyadalarda hak etmediğimiz bazı ithamlarda bulunuyorlar şöyle ki Filistinliler Topraklarını sattılar,Filistinliler Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetini tanımadılar,Filistinliler Uygur Türklerine Terörist dediler ve Azerbaycan-Ermenistan savaşında Filistinliler Ermenilere yardım ettiler diye Yalan haberler yaptılar.Amaçları Filistin halkına en büyük desteği veren Türkiye’yle Filistin halkının arasını bozmak.Asla ve katiyen bizlere yöneltilen bu ithamları kabul etmiyoruz.Büyükelçi Faed Mustafa Eskişehir’in ve Dost Dernekler Federasyonun bizlerin yanında yeri çok özeldir.Bu Zor günümüzde yanımızda olan siz değerli dostlarımıza nazik ziyaretimizden dolayı çok teşekkür ediyorum.

Bu savaşın sonunda Allah’ın izniyle kazanan biz olacağız.

Dost Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ayhan Arslan;Öncelikle bizleri kabul ettiğiniz için size ve sizin nezdinizde tüm Filistinli kardeşlerime çok teşekkür ediyoruz.Acınız acımız,savaşınız savaşımızdır.Siyonist ve İşgalci İsraili şiddet ve nefretle Kınıyoruz.

Savunmasız Filistin halkına Yapmış oldukları bu hunharca katliamın hiç bir şekilde mazereti ve savunması olamaz.Bu bir milleti yok etmek anlamına gelmektedir.

Bizler İslamın ve İslamiyetin ilk kıblesi olan Mescid-i Aksayı Korumak ve savunmak şerefine Nail olan Filistin halkını kalben selamlıyoruz.Rabbim her daim yar ve yardımcıları olsun.

Bu haksız işgalde katil İsrail’in kurşunlarına hedef olan tüm Mücahitlerimize Allahtan rahmet,yaralılarımıza acil şifalar ve savaşan kardeşlerimize de güç-kuvvet diliyoruz dedi.

Ayrıca Genel Başkan Arslan,Türkiye ve Filistin Bayraklarının olduğu Mescid-i Aksa Tablosunu Filistin Büyükelçisi Faed Mustafa’ya takdim etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.