Site Rengi

DOLAR 32,4733
EURO 34,9494
ALTIN 2.436,73
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı Cumhurbaşkanı ile Görüştü

Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı Cumhurbaşkanı ile Görüştü
08.04.2022
A+
A-

 

Ak Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Nabi Avcı 8 Nisan Cuma günü (bugün) İstanbul’da Çengelköy’deki Vahdettin Köşkü yerleşkesinde Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından kabul edildi.

Kabulde Nabi Avcı, Sayın Cumhurbaşkanı’na, özellikle Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanına yapılan yurtdışı uçuşlarda yaşanan sorunlar ile Eskişehir’deki bazı ilçe yolları ile ilgili olarak Eskişehir Milletvekilleri Prof. Dr. Emine Nur Günay, Metin Nurullah Sazak, Ak Parti MKYK üyesi Burhan Sakallı, Ak Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan ve Eskişehir Belediye Meclis Başkan Vekili Murat Özcan’la birlikte Sayın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı’na yaptıkları ziyarete ilişkin bilgi verdi ve toplantıdan sonra ortaya çıkan bazı bürokratik sorunları ayrıntılarıyla arz etti.

Görüşmede Sayın Cumhurbaşkanı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu’nu telefonla arayarak Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanındaki uçuşların eskiden olduğu gibi herhangi bir kısıtlamaya tabi tutulmaksızın devam ettirilmesi ve başta Sarıcakaya, Alpu ve Kırka yolları olmak üzere Eskişehir ilçe yollarının da bir an önce tamamlanması için çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi. Avcı, görüşmeden sonra Sayın Cumhurbaşkanı’na Eskişehirliler adına teşekkürlerini arz etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.