Site Rengi

DOLAR 32,3852
EURO 35,0493
ALTIN 2.326,85
BIST 9.128,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

Eskişehir’den Gana’ya Ticaret Buluşması

Eskişehir’den Gana’ya Ticaret Buluşması
16.04.2021
A+
A-

Gana Ticaret Müsteşarı Patrick Osei Bonsu Eskişehir Ticaret Odası’nı Ziyaret Etti

Gana Ticaret Müsteşarı Patrick Osei Bonsu ile görüşen ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehirli iş insanlarının dünyanın dört bir yanında daha çok ticaret yapabilmeleri için çaba gösterdiklerini dile getirdi.

Gana Ticaret Müsteşarı Patrick Osei Bonsu ikili ilişkileri görüşmek ve karşılıklı ticari faaliyetleri değerlendirmek amacıyla Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’iziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehir’in ihracatını geliştirmek, sanayici üyelerin dış ticaretten aldığı payı büyütmek için çaba gösterdiklerini kaydetti. Eskişehir sanayisini tüm dünyaya tanıtmak, sanayicilerin iş ağını geliştirmek için faaliyetler yürüttüklerini belirten Güler, bu kapsamda Eskişehir OSB’nin desteğiyle haziran ayında Eskişehir Endüstri Fuarı’nın düzenleneceğini dile getirdi. Eskişehirli iş insanlarını, Gana’daki iş potansiyeliyle de buluşturmayı arzu ettiklerini belirten Güler, ETO üyelerinin dünyanın dört bir yanında daha çok iş yapabilmesi için çalıştıklarını ifade etti.

Gana olarak Eskişehir’i önemli bir partner olarak görüyoruz

Gana hükümetinin yürüttüğü ticari programlar ve yatırımcılara verdiği destekler hakkında bilgi vermek amacıyla ETO’yuziyaret ettiğini belirten Gana Ticaret Müsteşarı Patrick OseiBonsu, Eskişehir’in ticaret ve sanayi potansiyelini bildiklerini ve bu doğrultuda Eskişehir’i Gana için önemli bir partnerolarak gördüklerini söyledi. Gana’nın petro-kimya, demir-çelik, alüminyum, ilaç sanayi, otomotiv hammadde, kumaş/tekstil, bitkisel yağlar başta olmak üzere stratejik endüstriler için ekstra destekler verdiğini belirten Bonsu, bu sektörlerde faaliyet gösteren Eskişehirli iş insanlarını yatırıma ve işbirliğine yönlendirmekten mutluluk duyacaklarını söyledi. Bonsu, Gana Milli Ticaret ve Sanayi Odası ve ETO’yu da ortaklaşa iş yapabilmek için bir araya getirebileceklerini sözlerine ekledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.