Site Rengi

DOLAR 32,5492
EURO 34,8712
ALTIN 2.429,70
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
27°C
Hafif Yağmurlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 18°C

Eskişehirspor’un Yeni Yönetiminden ETO’ya Ziyaret

28.11.2019
A+
A-
Eskişehirspor’un olağanüstü seçimli genel kurulunda başkan olarak seçilen Mustafa Akgören ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ETO Başkanı Metin Güler’i ziyaret etti. ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehirspor’a başkan olarak seçilen Mustafa Akgören ve eraberindeki yönetim kurulu üyeleri tarafından ziyaret edildi. Ziyarete ETO meclis divanı ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehirspor’da başkanlık görevini devralan Mustafa Akgören ve yönetime başarılar diledi.

Eskişehirspor’un başarısı için tüm şehre görev düşüyor

Eskişehirspor’un yalnızca Anadolu’nun değil Türkiye’nin önde gelen spor kulüplerinden biri olduğunu belirten Güler, mevcut ekonomik tablonun değişmesiyle birlikte Eskişehirspor’un eski günlerdeki başarıyı yakalayacağını söyledi. Eskişehirspor’a gönül verdiğini ve her zaman destek olduğunu belirten Güler, şehre bu konuda büyük görev düştüğünü sözlerine ekledi. Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören ise yönetim olarak Eskişehirspor’un sorunlarını çok iyi bildiklerini ve sorunları çözmek için çaba göstereceklerini vurguladı.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.