Site Rengi

DOLAR 32,5415
EURO 34,8110
ALTIN 2.444,86
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 18°C

ESO Üyeleri Pakistanlı Sitech Group ile Görüştü

07.02.2024
A+
A-

Eskişehir Sanayi Odası tarafından yürütülen Tedarikçi Günleri projesi kapsamında, Pakistan’ın en büyük şirketlerinden biri olan Sitech Group ile ikili iş görüşmeleri organizasyonu gerçekleştirildi.
ESO üyesi firmaların yoğun ilgisiyle düzenlenen organizasyonda alüminyum, demir ve çelik alanında faaliyet gösteren Sitech Group firma sunumundan sonra ikili iş görüşmelerine geçildi.

“Üyelerimize alternatif pazarlar sunmaya çalışıyoruz”
Gerçekleştirilen tedarikçi günü ile ilgili değerlendirmede bulunan Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, “Üyelerimizin ihracat kabiliyetlerinin artırılması ve yeni pazarlara erişimlerinin sağlanması en çok önemsediğimiz konuların başında geliyor. Bu bağlamda birçok hizmeti üyelerimize sunuyoruz. Bugün de Pakistan devletine ait çok önemli bir firmayı üyelerimizle buluşturduk. Pakistan’dan gelen Sitech Group yetkililerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yönetim Kurulu Başkanı seviyesinde bu organizasyona katılım gösterdiler. Çok sayıda satın almacı ve teknik uzmanla Eskişehir’e geldiler. İki gün boyunca hem Eskişehir sanayisini ve yatırım imkânlarını kendilerine anlattık hem de Eskişehirli firmalarımızla bir araya getirerek yeni işbirlikleri için kapı araladık. Tedarikçi Günleri etkinliklerimiz ve üyelerimiz için iş geliştirme faaliyetlerimiz devam edecek” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.