Site Rengi

DOLAR 32,3442
EURO 34,8799
ALTIN 2.393,78
BIST 10.193,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 18°C
Pts 21°C
Sal 24°C

ESO’dan TÜMSİAD’a Ziyaret

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Şube Başkanı Ali Engiz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, (ESO) Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş ve Yönetim Kurulu Üyelerini TÜMSİAD’da ağırladı.

TÜMSİAD'a yaptığı ziyarette yönetim kuruluna konuşan ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş: “İhracatla ama nitelikli ihracatla büyümek istiyoruz. Şehrimizin geleceği bu yönde; diğer yandan mesleki eğitim konusu olmazsa olmazlarımızın başında. Bu konuda da gelişme kaydetmek istiyor ve çalışıyoruz” dedi.

Kesikbaş, Eskişehir’deki iş kümeleri ile olan diyalogun daha da artacağını belirterek, “ESO ve kümelerimizi oluşturan firmalarımız bundan sonra daha çok projede ve işbirliğinde olacak. Ayrıca yeni kümelerin kurulması için çalışmalara başladık. Birlikte işbirlikleri geliştirmek, şehrimiz sanayisi için oldukça önemli.”

ESO’nun başlattığı ve insan kaynakları veri tabanı oluşturma çalışmalarına da kümelerin katkı sunabileceğini bildiren Başkan Kesikbaş: “ESO’nun doğru çalışanları doğru işe yerleştirmek için başlattığı projede, seramik kümemiz firmalarının da çalışan ihtiyacı karşılanabilecek. Unutmamak gerekir ki; ESO’nun birinci önceliği şehrinin ve üyelerinin gelişimine katkı sunmak” ve “Rekabetçi gücümüzü arttırabilmemiz için bundan sonra inovasyon, AR-GE, tasarım gibi konulara yatırım yapmak gerekiyor” diye konuştu.

TÜMSİAD ve Eso nun ortak projelerde beraber çalışması gerektiğini söyleyen Kesikbaş beraber yapacağımız ortak projelerde Eskişehir tüccarına faydalı çalışmaların çıkacağına söyledi. 
TÜMSİAD’ın da başarılı çalışmaları olduğunu belirterek ESO adına, TÜMSİAD Başkanı Engiz'e teşekkür etti.

Eskişehir TÜMSİAD Başkanı Ali Engiz, TÜMSİAD’ın yaptığı çalışmaları anlattı. ‘Üyelerinden sanayici ve ticaret erbabına sürekli ziyaretlerde, sanayici ve tüccarın beklentilerini bildiğini ve onların yanında olarak her türlü desteği verdiklerini, vermeye de devam edeceklerini’ vurguladı. Yaptıkları ziyarette ESO ve TÜMSİAD’ın beraber çalışmasında Eskişehirli tüccarımıza fayda olacağını, amaçlarının ve gayretlerinin aynı’ oldunu söyledi. 

Başkan Engiz yaptıkları ziyaretten dolayı ESO Başkanı Kesikbaş a teşekkürlerini iletti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.