Site Rengi

DOLAR 32,3292
EURO 35,0378
ALTIN 2.280,52
BIST 8.996,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 27°C

ESOGÜ Mahmudiye Atçılık Meslek Yüksekokulunda Kariyer Söyleşisi

ESOGÜ Mahmudiye Atçılık Meslek Yüksekokulunda Kariyer Söyleşisi
05.05.2021
A+
A-

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mahmudiye Atçılık Meslek Yüksekokulunda çevrim içi ortamda kariyer söyleşisi düzenlendi.

Mahmudiye Atçılık MYO Erasmus Koordinatörü Dr. Cafer Yıldırım moderatörlüğünde gerçekleşen etkinliğin açılış konuşmasını ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak yaptı.  

Kariyer söyleşisi Mahmudiye Atçılık MYO Müdürü Doç. Dr. Oytun Meçik, Türk milli engel atlama sporcusu Efe Sipahi ile Mahmudiye MYO mezunu at antrenörü Merve Bitkin’in konuşmaları ile devam etti.

Rektör Prof. Dr. Şenocak, Mahmudiye MYO’nun sadece mevcut sektörler için gerekli olan insan kaynağını yetiştirmekle kalmadığını aynı zamanda ülkemizde ve Avrupa’da atçılık konusunda sektörü domine edecek yenilikçi alt yapıların kurulmasına katkıda bulunduğunu, öğrenci ve mezunlarına sağladığı küresel fırsatlar ile de öne çıktığını söyledi. Mahmudiye MYO Müdürü Doç. Dr. Meçik, sundukları uluslararası iş birlikleri ile küresel fırsatlardan bahsederken ESOGÜ’nün Avrupa Birliği proje ortaklarından Carpe Diem’in Hollanda yöneticisi Efe Siyahi sektöre ilişkin deneyimlerini paylaştı. Engel atlama sporunda milli sporcumuz olarak Türkiye’yi temsil eden ve sayısız başarıya imza atan Efe Siyahi, sektörün Avrupa merkezli gelişim gösterdiğini, at antrenörlüğünün büyük bir takım işine dayandığını, mesleki başarının atları çok iyi tanımaktan geçtiğini anlattı. Milli sporcu at antrenörü Merve Bitkin’in konuşmaları ile devam eden etkinlik soru cevap bölümü ile sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.