Site Rengi

DOLAR 32,3848
EURO 34,7777
ALTIN 2.395,86
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 15°C
Paz 17°C
Pts 22°C

ESOGÜ’de ‘2 Günde Şirket-i Alem’ başladı

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü bünyesinde faaliyet gösteren IEEE ESOGÜ Öğrenci Kolu Kulübü’nün 10'uncu kez düzenlediği “2 Günde Şirket-i Alem” adlı etkinlik Kongre ve Kültür Merkezinde başladı. 
Etkinliğin iki gün daha devam edeceğini belirten Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Rıfat Edizkan tüm öğrenciler için çok faydalı bir etkinlik olacağına inandığını belirterek organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti. Ardından Kulüp Danışmanı Prof. Dr. Hasan Hüseyin Erkaya son yıllarda kulübün çok kaliteli faaliyetler gerçekleştirdiğini, bu organizasyonun öğrencilere meslekler hakkında bilgi edinmeleri ve iş hayatına atıldıklarında meslekleri ile ilgili yaşayacakları deneyimler için faydalı kazanımları olacağını dile getirdi. Öğrencilere sanatla ve kültürel konularla da ilgilenerek kendilerini geliştirmelerini öğütleyen Erkara, bu tür etkinliklerin sosyal yönden de öğrencilerin gelişimine katkısının memnuniyet verici olduğunu dile getirdi. 
Açılış konuşmalarının ardından 6 oturumdan oluşan birinci günde Ford Otosan, Dost İnşaat, Legrand, GPay, Gizemfrit, ikinci günde TEI, Vestel, Dekogroup, Bosch, Vaillant Group, Rönesans Holding ve üçüncü günde Enerjisa, Eczacıbaşı Vitra, Savronik, Dominos, GE Aviation firmalarından üst düzey yöneticiler konuşmacı olarak katılarak öğrencilerle iş hayatına yönelik deneyimlerinin yanı sıra, işe seçme ve yerleştirme, kariyer planlama, iş felsefesi gibi konularda ayrıntılı olarak bilgi aktarımında bulunacaklar. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.