Site Rengi

DOLAR 32,4175
EURO 34,8410
ALTIN 2.431,26
BIST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 18°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 16°C

ETO Başkanı Metin Güler İş Dünyasının Kalbi Eylül Ayında EFKM’de Atacak

ETO Başkanı Metin Güler İş Dünyasının Kalbi Eylül Ayında EFKM’de Atacak
ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehir Fuar Kongre Merkezi bünyesindeki ETO TÜYAP Fuar Merkezi’nin Eylül ayında Eskişehir Tarım Fuarı’na, Raylı Sistemler Fuarı’na ve Eskişehir Endüstri Fuarı’na ev sahipliği yapacağını söyledi. Eskişehir Ticaret Odası tarafından hizmete sunulan Eskişehir Fuar Kongre Merkezi, Eylül ayında üç fuara birden imza atacak. Endüstrinin, tarımın, raylı sistemler sektörünün ve savunma sanayinin öncü firmaları yine Eskişehir’de buluşacak. EFKM bünyesinde faaliyet gösteren ETO TÜYAP Merkezi’nde 6- 10 Eylül tarihleri arasında dördüncü kez Eskişehir Tarım fuarı, 19 – 21 Eylül günlerinde ikinci kez Raylı Sistemler, Altyapı ve Teknolojileri Zirve ve Fuarı, 27-30 Eylül tarihleri arasında üçüncü kez Eskişehir Endüstri fuarı gerçekleşecek. Açıldığı günden bu yana milyonlarca ziyaretçiyi firmalarla bir araya getiren ETO TÜYAP Fuar Merkezi, Eylül ayında yine iş dünyasının buluşma noktası olacak.
İkili İş Görüşmeleri 27 Eylül’de başlıyor
ETO TÜYAP Fuar Merkezi’nde fuarların yanı sıra Eskişehirli KOBİ’leri Türkiye’nin dev firmalarıyla aynı masada buluşturan “İkili İş Görüşmeleri” (B2B) üçüncü kez düzenlenecek. 27-30 Eylül tarihleri arasında Eskişehir Endüstri Fuarı’yla eş zamanlı olarak gerçekleşecek olan İkili İş Görüşmeleri’nde yüzlerce iş görüşmesi yapılacak. Bu sayede ETO üyesi KOBİ’ler ve üreticiler, savunma sanayinin ve endüstrinin öncü firmalarının satın alma departmanları ve tedarik bölümünün üst düzey yöneticileriyle bir araya gelecek. Fuarlar Eskişehir’in ticaret ve sanayisine güç katıyor
ETO TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan fuarlar ve İkili İş Görüşmeleri hakkında değerlendirmede bulunan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eylül ayında Eskişehir’de 3 fuar ve İkili İş Görüşmeleri düzenleyecek olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’nin şehrin ticaret ve sanayisine değer kattığını belirten ETO Başkanı Güler, düzenlenen fuarlar sayesinde hem Eskişehirli firmaların iş hacmini artırdığını hem de Eskişehir’in ticaret ve sanayisinin gelişimine katkı sağlandığını söyledi.
Eskişehir’in fuarcılıktaki hedeflerine emin adımlarla ilerlediğini belirten ETO Başkanı Metin Güler, ticaretin ve sanayinin nabzının Eylül ayında ETO TÜYAP Fuar Merkezi’nde atacağını sözlerine ekledi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.