Site Rengi

DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 18°C
Açık
Eskişehir
18°C
Açık
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 23°C

Gediz Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünden Filistin’e 2 bin parça kıyafet

Gediz Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünden Filistin’e 2 bin parça kıyafet
24.01.2024
A+
A-

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Filistinliler için diktikleri kıyafetleri Gazze’ye gönderdi.

Gediz Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, İsrail’in yaptığı zulme direnen Filistinli vatandaşlara destek olabilmek için 17 dikiş kursunda kursiyerler ve usta öğreticilerin çabaları sonucu yeni doğan seti, pijama takımı, polar battaniye, iç çamaşırı, bere, sweatshirt ve polar ceketin yer aldığı 2 bin parça kıyafet üretti.

500 kursiyerin destekleriyle yaklaşık bir ay içerisinde üretilen kıyafetler titizlikle poşetlenip, kolilere yerleştirilerek Filistinlilere ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Zalimin Hasmı Mazlumun Hamisiyiz, zor zamanların en önde gelen üretim kurumlarından biri olduklarını dile getiren Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ali Arısoy, “Ekim ayından bu yana devam eden Filistin-İsrail savaşında, birçok insani haktan mahrum bırakılan Filistinlilerin yaşam mücadelelerine katkı sağlamak istedik. 1 ay gibi kısa sürede elimizden geldiğince günlük kullanım için üretebildiklerimizi ürettik. Halk Eğitim Merkezi olarak onların ihtiyaçlarını karşılamak adına bütün dikiş kurslarımızda kursiyer ve hocalarımızın destekleri ile kıyafet dikip Filistin’e gönderdik” dedi.

Müdür Arısoy, “Üretim esnasında verdikleri desteklerden dolayı başta ilçe Kaymakamı Hakan Alkan’a, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit’e, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bahadur’a ve idarecilerimiz, usta öğreticilerimiz ve kursiyerlerimize emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.