Site Rengi

DOLAR 32,3558
EURO 34,7693
ALTIN 2.395,24
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 18°C
Az Bulutlu
Eskişehir
18°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 13°C
Paz 17°C

Gediz’de Başkan Akel’e hayırlı olsun ziyaretleri yoğun bir şekilde devam ediyor

Gediz’de Başkan Akel’e hayırlı olsun ziyaretleri yoğun bir şekilde devam ediyor
19.04.2024
A+
A-

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, 31 Mart yerel seçimleri sonucunda vatandaşların teveccühü ile Belediye Başkanı olarak seçilen Necdet Akel’e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Mazbata alım töreninden itibaren bugüne kadar yoğun bir ziyaretçi akını ile karşılaşan Belediye Başkanı Necdet Akel, başkanlık makamında vatandaşların tebriklerini kabul ediyor.

Vatandaşların yoğun ziyaretlerinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Akel: “Kıymetli hemşerilerimizin göstermiş olduğu teveccüh bizi çok daha güçlü kılıyor. İlçemizde bulunan müdürlüklerimizin, siyasi partilerimizin, sivil toplum kuruluşlarımızın, derneklerimizin, hemşerilerimizin ve esnaflarımızın yoğun desteğini hissediyoruz. Mazbata törenimizden bu yana tebrik için uzaktan yakından buraya gelen, desteğini hissettirip güzel dilek ve temennilerini ileten herkese gönülden teşekkür ediyorum. Hep birlikte Gediz’imizi hak ettiği noktalara taşıyacağız. Birliğimizden aldığımız güç ile Gediz için, güçlü yarınlarımız için çalışmaya, verdiğimiz proje sözlerimizi yerine getirmeye devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.