Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir °C
Eskişehir
°C
°C
°C
°C
°C

Gedizli imam hatibin şiir sevgisi

Gedizli imam hatibin şiir sevgisi
08.07.2025
A+
A-

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, sadece manevi danışmanlık göreviyle değil, aynı zamanda edebiyat sevgisi ve şiirleriyle de tanınan Abdullah Bilgin’in deyim yerindeyse “10 parmağında 10 marifet” bulunduruyor.

Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) erkek yurdunda manevi danışman olarak görev yapan ve müftülük projelerinde de aktif rol alan İmam Hatip Abdullah Bilgin, yüksekokulun açık olduğu dönemde üniversite öğrencileriyle birebir ilgileniyor, onların zorluklarında yanlarında oluyor. Bilgin, öğrencilerin hem akademik hem de kişisel gelişimlerine destek oluyor. Manevi rehberliğinin yanı sıra, edebiyat tutkusuyla da bilinen Bilgin, güncel olaylara dair yazdığı şiirlerle de dikkat çekiyor. Şiiriyle ilgili duygularını dile getiren Abdullah Bilgin, “Gediz’e olan sevgimi ve bağlılığımı mısralarla ifade etmeye çalıştım. Gediz, sadece yaşadığım bir yer değil, aynı zamanda ruhuma dokunan bir memleket. Umarım Gedizli hemşerilerimiz de şiirimi beğenir ve Gediz’in güzelliklerini bir kez daha hatırlarlar. Gençlerimizle birlikte hem manevi değerlerimizi yaşatıyor hem de böylesi kültürel faaliyetlerle ilçemizin tanıtımına katkı sağlamaya çalışıyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.