Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 17°C
Sal 21°C

Gözü 1973 yapımı o model araçtan başkasını görmüyor

Gözü 1973 yapımı o model araçtan başkasını görmüyor
01.12.2023
A+
A-

Aracına Eskişehir’de bakım yaptıran Kara Doğan, çocukluktan beri hayalini kurduğu 1973 model Mustang araçtan başka bir modele binmiyor.

Hollanda’da yaşayan ve yılın belli dönemlerinde Eskişehir’e yolu düşen Kara Doğan, 1973 yapımı Mustang model klasik otomobiliyle dikkatleri üzerine topluyor. Çocukken hayali olan arabayı büyüdüğünde satın alan Doğan, aynı markanın yeni modelleri olmasına rağmen Mustang aracını değiştirmiyor. Mustang modelinin kendisi için bir aşk haline geldiğini ve bu nedenle 3 çocuğuna da aynı araçtan birer tane satın aldığını ifade eden Doğan, arabasını adeta gözünden kıskanıyor.

“Bu Mustang benim için aşk”

Hollanda’da klasik araç ticaretiyle geçimini sağlayan Kara Doğan, çocukluğundan beri hayran olduğu Mustang model araçtan bugüne kadar 29 adet topladığını söyledi. Onlarca klasik aracın ticaretini yapmasına rağmen bu modelden başka araçları tercih etmediğini belirten Doğan, “1979 yılından beri bu işlerle uğraşıyorum. Bu arabayı da Hollanda’da tanıdım. Ondan sonra böyle bir tutku oldu, bırakamadım. Araçlar Amerika’dan dökük halde geliyor, burada topluyorum. Bu Mustang benim için bir aşk, adeta onun bağımlısıyım. Yani hem ticaretini yapmış oluyorum, hem de hobi şeklinde devam ediyor. Böyle araçların ayrı bir hazzı var. Şahsen ben çok keyif alıyorum. Çocuklarım da bu konuda benim kadar hevesliler. 3 tane oğlum var ve hepsine aynı model araçtan birer tane aldım. Şu an elimizde 4 adet Mustang var. Bu araç sürekli olarak elimizde mevcut. Diğer araçların hiçbirisini tercih etmem, benim için araç budur. Yeni araçları sevmiyorum. Ayrıca bunun da yeni modelleri var ama onları da sevmiyorum. Sadece en büyük kasa olan Mach1 modellerini tercih ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.