Site Rengi

DOLAR 32,3263
EURO 35,1256
ALTIN 2.296,88
BIST 9.051,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Günay, Orhangazi Mahallesi’nde Hemşeri Buluşmasında

06.12.2021
A+
A-


AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay Eskişehir’de İnönü Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Dernek başkanlığının öncülük ettiği İnönü ilçesine bağlı dernekler, köy muhtarları, İnönü ilçe ve mahalle sakinlerinin katılımıyla buluşma programına İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, İl Başkanı Zihni Çalışkan, Odunpazarı İlçe Başkanı Ali Acar, İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Ünalır ve Odunpazarı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yasin Sarı ile birlikte katıldı.

Günay: ‘Karşılıklı iletişimimizi sürdürüyoruz’
Prof. Günay: “Toplantıda Eskişehir’de yaşayan İnönülü hemşerilerimiz ve Orhangazi Mahallesi sakinleri ile bir araya geldik. Buluşmada ilçe ve mahalle sakinlerinin talepleri ve sorunları dinlendik,  tek tek sorulara cevap verdik. Gündeme gelen konular daha çok yerel sorunlar oldu. Bizlere iletilen konularla ilgili neler yapıldığı, hangi aşamada olduğu tarafımdan, Belediye Başkanımız ve İl Başkanımız tarafından bilgi verildi. Bizler her zaman sahada vatandaşlarımızla birlikteyiz. Karşılıklı iletişimin çok önemli olduğuna inanıyor ve pandemi kısıtlarının kalkması sonrası yüz yüze toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz. Programa katılan hemşerilerimize, muhtarlarımıza ve Dereyalak, Erenköy, Dutluca, Esnemez dernek başkanlarımıza, AK Parti İnönü İlçe Başkanımız Gökhan Aydın ve MHP İnönü İlçe Başkanı Sadık Önal’a teşekkür ederim.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.