Site Rengi

DOLAR 32,4325
EURO 34,8475
ALTIN 2.428,49
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 18°C

Hatipoğlu Emek Seçim İrtibat Bürosu açılışında mehteran takımıyla karşılandı 

Hatipoğlu Emek Seçim İrtibat Bürosu açılışında mehteran takımıyla karşılandı 
10.02.2024
A+
A-

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, açılışını yapmak üzere katıldığı Emek Seçim İrtibat Bürosu’nda mehteran takımı ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, yaklaşan yerel seçimler öncesinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede vatandaşlarla irtibatın kolaylaşması maksadıyla kentin çeşitli bölgelerinde hazırlanan seçim irtibat bürosu açılışlarına katılan Hatipoğlu, AK Parti Emek Seçim İrtibat Bürosu açılışına katıldı. Vatandaşlar, açılışı yapmak üzere bölgeye gelen Hatipoğlu’nu mehteran takımı, meşale, konfeti, alkış ve tezahüratlar eşliğinde karşıladı.

Nebi Hatipoğlu dualarla açılışı yapılan irtibat bürosunun kurdele kesim töreninden önce mehteran takımı ve vatandaşlarla birlikte ‘Eskişehirspor Marşı’nı söyledi.

Eksik kalan hizmetleri bir bir tamamlayacağız

Açılışta yaptığı konuşma ile vatandaşlara seslenen Nebi Hatipoğlu, şu ifadeleri kullandı;

“Eskişehir’de 25 yıldır süren ayrıştırıcı politikaları inşallah 31 Mart’tan sonra sona erdireceğiz. Eskişehir’de belli bir kesim çok güzel yaşıyor. Eskişehir’de belli bir kesim çok güzel hizmetler alıyor. Belediyeler, şehrin belli bir bölümünde hizmet ediyor ama buralara geldiğimizde, Emek, 71 Evler, Huzur ve Fevzi Çakmak gibi mahallelerde vatandaşlarımız Vişnelik ile Batıkent’te aldığı hizmetleri maalesef alamıyor. Çocuklarımız, evlatlarımız, Batıkent’teki hizmetleri bu bölgelerde alamıyor. Biz buna karşı geliyor, kabul etmiyoruz.

31 Mart’tan itibaren özellikle bu mahallelere gereken önemi vereceğiz. Eksik kalan hizmetleri bir bir tamamlayacağız. Bütün başkanlarımızla buradan hepinize söz veriyorum. Biz yapacaklarımızı söylüyoruz. ‘Suda indirim yapacağız, 2 yıl içinde çeşmedeki suları içebileceksiniz, tramvayları arttıracağız ve ulaşımı rahatlatacağız, trafikte batçıklar yapacağız ve kanalizasyon sorununu çözeceğiz’ diyoruz. karşı taraf ne diyor? ‘Yapamazlar, edemezler’ diyor. Biz bunların hepsini de size söz veriyoruz.”

Açılışa, AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Fatih Dönmez ile Prof. Dr. Ayşen Gürcan, AK Parti Ankara Milletvekili Zehranur Aydemir, AK Parti MKYK üyesi Ali Demirel, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir, Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü, AK Parti İl Yönetimi, Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca ve çok sayıda vatandaş katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.