Site Rengi

DOLAR 32,2227
EURO 34,7536
ALTIN 2.397,84
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 18°C
Açık
Eskişehir
18°C
Açık
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 21°C

Hatipoğlu:”Mahalleler kaderine terk edilmiş durumda

Hatipoğlu:”Mahalleler kaderine terk edilmiş durumda
09.02.2024
A+
A-

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, çözümü istenen sorunları mahalleli kadınlardan dinledi.

AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu vatandaşları ziyaret ederek, istek ve ihtiyaçlarını dinlemeye devam ediyor. Bu çerçevede Gündoğdu Mahallesi’ne gelerek vatandaşlarla buluşan Hatipoğlu, gerçekleştirdiği hane ziyaretiyle mahalleli kadınların yerel yönetimlerden neler beklediği hakkında bilgiler aldı. Ziyarette kendisini alkışlarla karşılayan kadınlara seslenen Hatipoğlu, “Eskişehir’de mahalleler arasınsa çok fark oluştu. Bazı mahallelerde düzenleme çok iyi, bazılarında ise gerçekten üzücü bir halde. Kent merkezine yakın bölgelerde altyapı ve imar düzenlemeleri yapılırken; Gündoğdu, Fevziçakmak ve Esentepe gibi mahalleler kaderine terk edilmiş durumda. Biz ziyaretlerimizde hanelerimizi de geziyoruz. ‘Vatandaşımız ne istiyor? neye ihtiyacı var?’ gibi sorularımızın cevaplarını yüz yüze öğreniyoruz.

Biz bu göreve talip olduğumuzda Eskişehir’in problemlerini çözmeye de talip olduk. İnşallah sizlerin desteğiyle yaşanılan tüm sıkıntıları el ele vererek çözeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.