Site Rengi

DOLAR 32,5401
EURO 35,1031
ALTIN 2.465,92
BIST 10.682,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 29°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
29°C
Hafif Yağmurlu
Per 24°C
Cum 27°C
Cts 31°C
Paz 32°C

Hatipoğlu’ndan Ögrencilere Abonman Bilet uygulaması hakkında açıklamalar

Hatipoğlu’ndan Ögrencilere Abonman Bilet uygulaması  hakkında  açıklamalar
18.05.2024
A+
A-

Adalet ve Kalkınma Partisi Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu: “Eskişehir’de büyük eksiklikler olan ve yerel seçim kampanyamızda yüksek sesle dile getirdiğimiz iki vaad; gece 24.00’dan sonra toplu taşıma (Baykuş Seferleri) ve öğrencilerimiz için ulaşımda abonman kart uygulaması hayata geçirildi dedi.

AK Parti Milletvekili Hatipoğlu, Öncelikle Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ni kutluyorum. Kentimiz için önemli 2 eksik giderilmiş oldu.

Bir tek abonmanda 250 TL mevcut durumdan daha avantajlı olmasına rağmen yine de çok. Bu kent öğrencilere çok şey borçlu. Ayşe Hanım’dan rica etmiş olalım; bu rakam bir kez daha gözden geçirilebilir.

Nebi Hatipoğlu, Şunu da eklemeden geçemeyeceğim; seçim yarışında kentin eksiklerinin dile getirilmesinin ve vatandaşa yönelik vaadler sunulmasının önemi umarım kavranmıştır.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.