Site Rengi

DOLAR 32,3656
EURO 35,1270
ALTIN 2.324,44
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

İkili İş Görüşmelerine İlk Günden Yoğun İlgi

İkili İş Görüşmelerine İlk Günden Yoğun İlgi
09.06.2021
A+
A-

Eskişehirli sanayicileri savunma sanayinin ve endüstrinin dev firmalarıyla bir araya getiren ve Eskişehir Endüstri Fuarı’yla eş zamanlı olarak İkili İş Görüşmeleri düzenlendi.

ETO, EOSB ve Tüyap işbirliğiyle ve Eskişehir Endüstri Fuarı’yla eş zamanlı olarak düzenlenen İkili İş Görüşmeleri ilk günden itibaren Eskişehirli sanayicilerin yoğun ilgiyle karşılandı.

Eskişehir Ticaret Odası, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi ve Tüyap’ın işbirliğinde düzenlenen ve Eskişehirli sanayicileri savunma sanayinin ve endüstrinin dev firmalarıyla devleriyle bir araya getirecek olan İkili İş Görüşmeleri başladı. ETO-Tüyap Fuar Merkezinde 9-12 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan iş görüşmelerinde T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanlığı ve bünyesindeki 8 firmanın yanı sıra fuarda stant açan 25 firma da Eskişehirli sanayicilerle masaya oturacak. İkili İş Görüşmeleri için toplamda 67 tekil firma randevu talebinde bulunurken bu kapsamda 4 günde toplam 270 ikili görüşme gerçekleşecek.

Eskişehirli sanayiciler işbirliği zemini arayacak

Eskişehir Endüstri Fuarı kapsamında düzenlenen İkili İş Görüşmelerinin ilk günü hakkında değerlendirmede bulunan ETO Başkanı Metin Güler, görüşmelerin yoğun taleple karşılandığını kaydetti. Yoğun talepler sebebiyle başvuruların fuardan birkaç gün önce durdurulmak zorunda kalındığını belirten ETO Başkanı Metin Güler, ikili iş görüşmeleri sayesinde hem Eskişehirli sanayicilerin hem de KOBİ’lerin Türkiye’nin savunma sanayisinin ve endüstrinin dev firmalarıyla bir araya gelmek ve iş yapabilmek için fırsat bulacağını söyledi.

İkili İş Görüşmeleri fuarın gücünü pekiştirecek

İkili İş Görüşmelerinin hem Eskişehir’in hem de Türkiye’nin endüstriyel potansiyelini ve sanayi kabiliyetini ortaya çıkaracağını belirten Güler, bu yönüyle İkili İş GörüşmelerininEskişehir Endüstri Fuarının gücünü de pekiştireceğini sözlerine ekledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.