Site Rengi

DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 14°C
Az Bulutlu
Eskişehir
14°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 23°C

İYİ Parti Tepebaşı ilçe Başkanı Partisinden etti

İYİ Parti Tepebaşı ilçe Başkanı Partisinden etti
28.11.2023
A+
A-

İYİ Parti’de seçimle gelen Tepebaşı İlçe Başkanı Nusret Kabasakal’ın 3 Ekim’de görevden alınmasının ardından genel merkez tarafından atanan Tepebaşı İlçe Başkanı Görkem Yıldırım da yönetim kurulu üyeleriyle birlikte istifa etti. Yıldırım, parti yönetimine sert eleştiriler yöneltti.

Yazılı açıklamayla istifasını duyuran Yıldırım, “Gelinen noktada gördüm ki İYİ Parti iktidar olmak hedefi bir kenara dursun, nitelikli muhalefet üretemez bir tavra bürünmüştür. Zira İYİ Parti artık kadrolarını liyakat üzerine değil, özel uçaklarda partiler verenlerle iyi geçinenlerin kadrolaştığı sözüm ona ikili ilişkileri iyi olanların öne sürüldüğü bir hal almış ve neticeten Yüce Türk milletine hizmet etmekten bir hayli uzaklaşmıştır” dedi.

Özellikle yerel seçiminde belirlenen adaylar ve aday belirleme yöntemlerinin İYİ Parti’nin halktan ne denli kopuk ve taleplere cevap veremez olduğunun kanıtlar boyutta olduğunu belirten Yıldırım, şöyle devam etti:

“Bu agresif hal şunu gösteriyor ki keskin sirke küpüne zarardır. Teşkilatların ve tabanın tüm söylemlerine kulak tıkayan, demokrasiden uzak bu adaylık süreci artık narsist tavırlara bürünmüş ve süreci buralara kadar taşımıştır. Unutulmasın ki yanlış hesap teşkilattan döndüğü gibi sandıktan da dönecektir. İşte bu adaylık belirleme süreci kapalı kapılar arkasında dönen kirli pazarlıklar neticesinde, güven ve inanç kaybetmiştir. Rasyonellikten uzaklaşmış, ikili ilişkilerden medet umarak ihtimaller peşinde gezen parti, taban yerine adam adamcılığı kültürünü zoraki benimseten, manipülasyon yapan, fikir değil slogan esaslı bir hal almıştır.”

 

“İYİ Parti, emek vermiş, sırtında yükseldiği evlatlarını en ufak bir fikir ayrılığında silen, ötekileştiren ve eleştiri kabul etmez bir yapıya bürünmüş, kendisi gibi düşünmeyeni dışlayan bir yapı haline gelmiştir. Bu yapıda şehir ve ülkemizde gördüğümüz üzere yaprak dökümünü başlatmıştır. Aile şirketi haline gelen ve neticeten yüce Türk milletine hizmet hedefinden sapan, hizip ve gıybet siyasetini benimsemiş, çıkar ve menfaat batağına saplanmış İYİ Parti’den istifa etme zarureti tarafımca hasıl olmuştur.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.