Site Rengi

DOLAR 33,9964
EURO 37,8620
ALTIN 2.822,06
BIST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Sal 25°C
Çar 23°C
Per 24°C
Cum 23°C

Koca Çınarlar Sakaryabaşı ve Küçükelmalı’da gönüllerince eğlendi

Koca Çınarlar Sakaryabaşı ve Küçükelmalı’da gönüllerince eğlendi
29.07.2024
A+
A-

Odunpazarı Belediyesi, 60 yaş ve üstü kıdemli vatandaşların yaşam kalitesini arttırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Odunpazarı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, 60 yaş ve üstü vatandaşlar ile ilgili çalışmalarına devam ediyor. Odunpazarı Belediyesi, Emek Mahallesi Zümrüt Park içinde yer alan Koca Çınar Yaşam Merkezi ve Gültepe Mahallesi Üniversite Evlerinde bulunan Koca Çınar Yaşam Merkezi’nde kıdemli vatandaşların sosyalleşmelerini sağlayarak yaşam kalitelerini arttırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Koca Çınar Yaşam Merkezleri, havaların ısınması ile çalışmalarına gezileri de ekledi. Son olarak, Emek Mahallesi Zümrüt Park içinde yer alan Koca Çınar Yaşam Merkezi Çifteler’de bulunan Sakaryabaşı’na gezi düzenledi. Ardından da hep birlikte piknik yaptı. Üniversite Evlerinde bulunan Koca Çınar Yaşam Merkezi de Küçükelmalı’da piknik yaptı.

Yürüyüş yapan, müzik dinleyen, oyunlar oynayan, halaylar çeken koca çınarlar, gün boyu gönüllerince eğlendi. Yaşadıkları eğlenceli dakikaları kayıt altına alan koca çınarlar, düzenlenen bu etkinliklerden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Bu tür etkinliklerin devam etmesini isteyen koca çınarlar, kendileri için bu etkinlikleri düzenleyen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.