Site Rengi

DOLAR 32,3849
EURO 34,7725
ALTIN 2.435,86
BIST 10.006,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 18°C

İKAF’24 Fuarına 200’ün üzerinde kurum ve kuruluş stant açtı

İKAF’24 Fuarına 200’ün üzerinde kurum ve kuruluş stant açtı
29.02.2024
A+
A-

Eskişehir’de Anadolu Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen İç Anadolu Kariyer Fuarı (İKAF’24) binlerce ziyaretçiyi ağırladı.

Fuarda, kamu ve özel sektörden 200’ün üzerinde kurum ve kuruluş, standlarını açarak öğrenci ve mezunlara kariyer imkanları hakkında bilgi verdi. Fuarın paydaşları arasında Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı, Eskişehir Valiliği, 12 üniversite ve çeşitli meslek odaları da yer aldı. Fuarın ilk gününde, İl Müftülüğü de standını açtı. Fuarda İl Müftülüğü, üniversitelerde geçerken kulübüyle birlikte yürüttüğü atölyelerde devam eden hat sanatı, tezhip, ebru gibi el sanatlarının tanıtımı da yapıldı. Bu sanatların tarihçesi, özellikleri, malzemeleri ve yapılış teknikleri hakkında bilgiler verildi. Ayrıca standa gelen ziyaretçilere bu sanatları deneme imkanı da sunuldu. Bu sanatların kültürümüzün önemli bir parçası olduğu vurgulandı. İl Müftüsü Bekir Gerek, fuarı ziyaret ederek standlar arasında dolaştı. Sağlık İl Müdürü Doç. Dr. Yaşar Bildirici de, İl Müftüsü Bekir Gerek ile birlikte İl Müftülüğü standını ziyaret etti. Stand ziyaretleri sırasında, fuara katılan kurumlar arasında işbirliği ve iletişim ağları da güçlendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.